Last news in Fakti

19 Юли, 2013 10:47 18 445 14

Какво ще кажете за африканката Бехати Принслу?

  • модел-
  • бехати принслу-
  • victoria's secret

Родената в Южна Африка - Бехати Принслу, разкрива, че кариерата й на модел започнала в един супермаркет в Кейп Таун, където случайно я видял фотограф, който я попитал, дали случайно не се занимава с мода.

Африканката отишла в агенцията, в която работи той няколко дни по-късно. Харесала я откривателката на Кейт Мос, Сара Дюкас, която е собственичка на агенция за модели.

През 2009-та се превръща в един от ангелите на световноизвестната марка дамско бельо Victoria’s Secret.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 петър петров

    4 4 Отговор
    Какво ще кажете за африканката Бехати Принслу?

    Ще кажа, че това не е никаква африканка, а подобни статии целият да промиват мозъците на хората, да си мислят че и в африка били хубави жените и бели. Човек да си каже, че емиграцията не е лоша, и че е добре да се пълни България с още африканци. В София има секта от няколко месеца с Алжирски негри-сводници, обикалят по цял ден около джамията на групи по 15-20 човека. Скоро ще се молите за скинари, както много плюете страхливци. България И е бедна И се маргинализира. За Лондон, Брюксел и подобни градове РАЗБИРАМ, но за тук е пълен ъпсурд, да се пълни с сякви жълти, араби и кви ли не и те да ИМАТ собствен бизнес, а обикновения българин да е роб на капитала. Защо се отваря вратата на чужденци а българите безработни? ТОВА Е ДО ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА! Задавайте си ей такива простички въпроси, защо араби държат целия бизнес в София с ауспуси и карат скъпи коли, а един пенсионер цял живот работил едва ис плаща парното! И защо жълтите също въртят сибствен бизнес с дрехи, докато има толко мнгоо безработни българи! Сега и негри вече се срещат все по често! Чашата преля, трябват постоянни респектиращи ударни групи националисти, защото полицията не само че не тормози подобни малцинства ами даже ги защитава! Аз лично подадох сигнал на 112 че на джамията е пълно с негри а полицията каза че не нарушавали закона.....

    Коментиран от #4, #5

  • 2 georgi genchev

    3 2 Отговор
    Taia e Burka i deistvitelno e krasiva..........
  • 3 Veselin Stanoev

    6 2 Отговор
    Г-н Петров ти в кой век живееш ?Явно никоя жена не ти пуска та затова говориш така.Кви националисти,кви 5 лева.Кой където иска там ще живее стига да не нарушава закона.
  • 4 D0kT0pA

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "петър петров":

    Петров, в днешно време (както и доста отдавна) света е прекалено малка мерна еденица. Стига проповядва расизъм защото от коментара ти точно това излиза! Независимо че не мога да кажа нищо цензорирано за държавата ни и управлението И, не трябва да обвиняваш имигрантите за обстановката тук, а трябва да обвиняваш себе си ( ако си над 35 годишна възраст) както и родителите си, защото сте/са позволили поколения продажни к...лета да ни управляват и заграбват националните блага и да продължават да ни затриват като нация! Като ще си говорим за национализъм, нека първо изринем националната помия, че тогава да ринем и имигранти, и българо мохамедани (така наречените турци) и цигани! За пръв път защитавам етносите, но за мен не трябва да се толерира крайния (неясен) национализъм и расизма...
  • 5 Vasco Montecarlo

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "петър петров":

    Do G-n Petur Petrov,
    Vie bili li ste njakoga do South Africa ta da govorite takiva ne6ta?Purvo elate tyk I vijte belite madami I togava pi6ete takiva glyposti...
    Ni6to li4no
  • 6 sujuka

    3 1 Отговор
    Уох котьоооооооо
  • 7 Сульо

    1 3 Отговор
    Става човек да я опъне 2-3 пъти, иначе нищо особено не е.
  • 8 Ognyan Petrov

    3 1 Отговор
    А бе тоя Петър Петров от Луната ли пада?
    Тоя абориген наясно ли е от колко века не малко африканси държави всъщност са колонии на европейски държави и там живеят толкова много "бели", че той няма толкова акъл.
    Сульо, скоро да си се проверявал за гей наклонности или отдавна не си посещавал очен лекар. Нищо лично, само питам. :)
  • 9 wulkan

    2 1 Отговор
    Някои хора големи плашоци се разкарват из главите им. Опашките стърчат през ушите им. А иначе аз южноафрикански не зная, ама може да се разбереме с тая мома `убава. Като гледам!!!
  • 10 маляка

    1 0 Отговор
    хубав басеѝн,огледало и тапети
  • 11 WalioWalio Walio

    1 0 Отговор
    Това си е чиста европейка и няма нищо общо с негри. Който не е работил с негри, той не знае колко са долни. Никсън на времето е казал: "Ако има отново гражданска война в САЩ, то тя ще бъде заради негрите." Белия не може да съди негъра за расизъм, и черните масово използват това предимство. А най лошото е че много бели жени се женят за черни , което е абсолютно не редно. Това ще ликвидира бялата раса от която е останало само 8% в света.
  • 12 Владислав Димитров

    1 0 Отговор
    Нищо не мога да кажа ! Нямам думи !
  • 13 IVAN

    1 0 Отговор
    K..VENCE
  • 14 Maksity Ivanov

    0 0 Отговор
    ax behati koi li tebe klati ???