Last news in Fakti

14 Октомври, 2022 08:36 2 343 11

Безстрашните спечелиха отново знамето си в "Игри на волята"

  • игри на волята-
  • безстрашните

Те доказаха, че могат да се обединят и да действат като един

Във втора номинационна битка за седмицата в “Игри на волята: България” се впуснаха Безстрашни и Супергерои. Състезателите от двете племена преминаха през трасе с множество препятствия, за да съберат части от тотем, разпръснати по Арената. Играта изискваше отлична координация между играчите, които вървяха през терена завързани един за друг.

Безстрашните доказаха, че могат да се обединят и да действат като един, с което спечелиха знамето си обратно и запазиха племето си цяло. Супергероите започнаха с феноменален синхрон помежду си, но тяхната численост се оказа недостатък с напредването на играта. Те се поддадоха на напрежението и изгубиха баланс в препятствията, като дори не достигнаха до сглобяването на своя тотем. Супергероите предадоха плячкосаното знаме на своите противници и станаха второто номинирано племе за тази седмица.

Предишната вечер водещата Ралица Паскалева приветства Непобедимите край огъня на племенния съвет. Червените определиха Генчо и Елица за родители на племето, в чиито взаимоотношения се коренят проблемите им. Елица разкри пред всички, че не намира положителни качества в Генчо, който, от своя страна, открои нейната женска злоба. В края на съвета най-много номинационни гласове събраха Звезделина и Генчо, които още утре ще се изправят един срещу друг в битка за спасение.

След загубата на Супергероите, в Резиденцията започнаха заговори за предстоящия им съвет.

Виктория и Алекса единодушно достигнаха до извода, че Касим трябва да бъде номиниран на всяка цена. Виктория осъзна, че няма да успее отново да опази Цветан, ако не привлече Мани и Фейгин на своя страна.

Кого ще изпратят Супергероите в битка срещу Звезделина и Генчо? Ще успеят ли Виктория и Алекса да опазят Цветан? Ще гласуват ли всички за Касим? Кой ще се спаси и кои трима ще се изправят един срещу друг в елиминационен сблъсък? Двойна елиминация – утре вечер от 21:00 ч. само по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сценаристите решават всичко

    23 2 Отговор
    Всяка игра се съставя така ,че да може да победи тоя отбор който сценаристите искат. Жълтите бяха 5 а сините 7 ,вързани крак за крак! Подигравка за участниците!

    Коментиран от #6, #10

  • 2 Христо Божилов

    21 2 Отговор
    Кой гледа още това измислено шоу. Сините бяха наредени седем човека на веригата срещу само петима от жълтите, а това в голяма разлика като са вързани. Двама трябваше да не участват, ако говорим за феърплей. Но на сценаристите им трябваше връщане на знамето на жълтите и редуциране на бройката от сините. По-нагласено е и от кеча

    Коментиран от #11

  • 3 Хаха

    7 0 Отговор
    Сега Цецо и Касим ще ходят на номинации 😃
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Иван 2

    18 1 Отговор
    Почнаха с нагласените игри,като предния сезон ! Сините на предната игра спазиха условията и направиха пирамида от хора( най-слаби физически)-на другите(повечето спортисти) разрешиха да ползват каруците...Сега дърпат въже пак не равностойни по килограми (както играта с бутането) после вързаните един за друг са 5 на 7 ....Да не говорим за Цецо -215 см да се премушва през тясна решетка от греди.... Изобщо няма да коментирам "отпадане" от капитанска игра.....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ха ха

    17 1 Отговор
    Продукцията подари победата на жълтите заради разликата в броя на играчите.И въпреки това сините им дишаха във врата през цялото време въпреки, че бяха седем а не пет и с голяма разлика във ръстта.Игра направена сините да загубят за да ги редуцират и разформират,че след излизането на Валери на Джаба-ферович и трябва подкрепление.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Разочарован

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "сценаристите решават всичко":

    Абсолютно подкрепям - други години казват да изберат кой ще почива. Значи когато трябва да паднат и други да спечелят се дава игра за по-малко хора. Друг път, състезателите избраха сами кой ще се държи за кола и реда на теглещите, а сега продуцентите сложиха жените да се държат, защото от синия отбор са категория муха а от жълтия отбор баяти. В предишна игра разреши на червените и жълтите без наказания да продължат играта и да слагат стълби и Незнам още какво да си помогнат. Помня, че миналата година синия отбор се закучи на торнадото и не ги пуснаха изобщо да продължат дори и с наказание. Шменди капели е всичко, смятам да не си губя времето вече с такива манипулирани предавания.
  • 11 АМИ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Христо Божилов":

    ти очевидно го гледаш