17 Октомври, 2022 12:15 3 140 18

Рачков си боядисва косата заради Анита

  • димитър рачков-
  • подмладен-
  • разкрасителни процедури-
  • боядисва си косата-
  • анита димитрова

Талантливият комик видимо изглежда подмладен и освежен

Преди 2 седмици Димитър Рачков празнува юбилей. Актьорът навърши 50 години в компанията на най-добрите си приятели. Неотлъчно до него бе и половинката му Анита Димитрова, която е с цели 27 години по-млада, но по думите му е надраснала възрастта си.

Прави впечатление, че покрай красивата си приятелка Рачков също доста се е освежил. Той дори е боядисал косата си в тъмен тон, за да скрие побелелите кичури по темето си. Определено му отива! Запознати издават, че актьорът е станал много суетен и се кипрел наравно с Анита пред огледалото. Блондинката даже го мъкнела със себе си по козметични процедури и той бил изключително доволен от резултата. Факт е, че талантливият комик видимо изглежда по-добре – подмладен и освежен.

Според запознати Рачков се засегнал и от коментарите под снимките му в Инстаграм, затова започнал да се грижи повече за външния си вид. „Това дъщеря ти ли е?” „Не е ли на училище, Мите?”, „Удари те кризата на средната възраст!”, пишат потребители в профила на актьора, очевидно с цел да го жегнат заради възрастовата му разлика с младата блондинка.

Красивата Анита успя да се задържи учудващо дълго до водещия. В началото всички бяха убедени, че няма да изкарат много време заедно, двойката обаче доказа обратното. Периодично дори се появяват слухове, че Димитрова чака бебе от 50-годишния комик, ала досега те не са били потвърдени. Рачков е известен с това, че никога не коментира публично личния си живот.

Актьорът има няколко дълги връзки зад гърба си, но нито една не е приключила с брак. Дали пък точно Анита няма да го заведе до олтара? От първата си жена Христина актьорът има син Димитър Рачков-младши, който вече е в тийнейджърска възраст. С нея се разделиха, защото тя го замени с тогавашния му приятел Евтим Милошев. Най-обсъждани бяха отношенията му с Мария Игнатова, която пък миналата година се омъжи за Ивайло Нойзи Цветков. С днешна дата усмихнатият бургазлия е в чудесни отношения с всичките си бивши и казва, че няма никаква драма между тях.

Запознати твърдят, че Рачков много угаждал на актуалното си гадже Анита. Той пръскал по нея солидни суми – осигурявал ѝ дизайнерски чанти, обувки и дрехи за хиляди левове. Освен всичко изброено, Митко се погрижил да живее с блондинката в истински палат. Те делят един покрив в затворения комплекс „Маунтин Вю Вилидж”, намиращ се край езерото Панчарево. Бившата плеймейтка се шири в просторна къща по американски стандарт, разположена на близо 300 квадрата. Имотът бил обзаведен по последна мода и дори разполагал с басейн, където Димитрова събирала тен през топлите месеци.

За да прави добро впечатление на мъжа си, влюбената хубавица влязла в ролята на примерна домакиня. Всеки ден тя приготвяла поне по две вкусни ястия, с които гощава актьора. Дори слагала манджите в кутии и носела изкушенията за Рачков в студиото, където да се храни здравословно по време на снимки, пише Уикенд.

„Мария Игнатова се интересуваше само от работата си, да се вижда с приятелки и социален живот. Нищо друго не я вълнуваше, дори и синът ѝ Виктор го отгледа бившият ѝ мъж Петко Димитров. Никога не е влизала в кухнята, не е чистила, а мъжете обичат грижовни жени, особено ако и изглеждат добре като Анита“, коментират близки до известния водещ.

Говори се, че Димитрова се чувствала готова за деца и вече си представяла, че ще дари Рачков с още един син или дъщеря. Актьорът също не изключвал възможността това да се случи и нищо чудно в скоро време наистина да забремени атрактивната дама до себе си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    22 1 Отговор
    Рогата му остават в същия цвят.
  • 2 Лаврентий Берия

    21 0 Отговор
    Клоун!
  • 3 Много

    15 0 Отговор
    я вълнува Анка косата му ?!

    Коментиран от #5

  • 4 СМЕШНИК

    17 1 Отговор
    Само в България може да се излагаш, да ставаш за смях и да ти плащат за това! Но то не е смешно, а плачевно.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Оприличавам

    9 0 Отговор
    Съвсем заприлича на Берлускони. Защо ставаш за смях Рачков, не си ли чувал, че прошарените коси, са по привлекателни за младите. Признак на благородство. Но никога не е късно да станеш за резил. Какво нв прави любовта от един застараващ мъж.
  • 7 Хихихи..

    5 3 Отговор
    Тва мумче е един успешен бг.сървул..Талантлив като актьор,безспорно..
  • 8 Тома

    6 2 Отговор
    А доло боядиса ли се
  • 9 хахах

    3 0 Отговор
    Еаа... аа такова... шегувайте се ама надцака мара с ушите!
  • 10 Каква простотия

    4 2 Отговор
    Необятна и необхватна!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Анелия Андреева

    2 0 Отговор
    Да се боядисва. Ако ще и червило ,и грим да си слага.
  • 13 ФЕЙК

    1 0 Отговор
    РАЧКОВ - ПРЕЗИДЕНТ, Я УКРАЙНА КАК ЦЪФТИ ТА И ВЪРЖЕ !!!
  • 14 Корги

    4 0 Отговор
    Рогачков... заменил що годе добре изглеждаща и поддържана жена за силиконова кифла с две мозъчни гънки.
  • 15 Ха Ха

    0 0 Отговор
    Остарявай достойно. Основно право на човек е правото на живот. Следват: правото да се продава и правото да предава.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 АВЕ...СТИГА СТЕ ГО ОПЛЮВАЛИ....

    1 0 Отговор
    КАКВО ЛОШО ЛИЧНО НА ВАС ВИ НАПРАВИЛ...КАКТО СИ ИСКА ТАКА ЩЕ ЖИВЕЕ...ИМА ВЪЗМОЖНОСТИ...НЕ МУ ДАВАЙТЕ АКЪЛ ПРОСТО ГО ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЗА СЕБЕ СИ ТОЙ НЕ ВИ Е ПИТАЛ НИЩО...ГОЛАМА ЗАВИСТ И ЗЛОБА ВИ ТРЕСЕ...ГЛЕДАЙТЕ СИ БАБИЧКИТЕ В КЪЩИ А НЕГО НЕ ГО МИСЛЕТЕ....
  • 18 ХаХа

    0 0 Отговор
    Марийка плаче за Рачков, с тоя дървар нейния знойски