Last news in Fakti

18 Октомври, 2022 10:49 11 175 19

Синът на Брад Пит за баща си: Превърна живота ни в постоянен ад

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • син-
  • нападки-
  • скандал

В мрежата се появиха архивни кадри от социалните мрежи на Пакс, средният син на звездната двойка

Синът на Брад Пит за баща си: Превърна живота ни в постоянен ад - 1
Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли и Брад Пит се разведоха преди шест години, но скандалите около бившите съпрузи все още не стихват. Освен това и до днес се води борба за попечителство над децата. Феновете отдавна са разделени на два лагера.

Някои смятат, че Джоли е настроила децата срещу баща им, докато други са убедени, че Пит не се е справил с родителските си задължения. Говори се, че по-големите деца, Мадокс и Пакс, мразят особено силно звездния си татко, пише tialoto.bg.

Пакс Джоли-Пит, средният син на звездната двойка, рядко се появява на социални събития с Анджелина Джоли и почти не дава никакви коментари. Въпреки това, младежът е много привързан към приемната си майка и е готов да я защити, дори ако трябва да се противопостави на баща си.

Наскоро в мрежата се появиха архивни кадри от социалните мрежи на Пакс. На тях момчето поздравява родителите си за празниците. Честит ден на майката на този невероятен човек! Обичам те завинаги“, написа синът под снимката на Джоли.

Брад Пит се сдоби с по-дълга честитка, която шокира феновете на звездното семейство. „Честит Ден на бащата! Доказваш отново и отново, че си ужасен и презрян човек.

Нямаш уважение и съчувствие към четирите си най-малки деца, които трепереха от страх в твое присъствие. Никога няма да разбереш вредата, която си причинил на семейството си, защото не си в състояние да го направиш. Превърна живота на най-близките си в постоянен ад.

Можеш да кажеш на себе си и на света каквото искаш, но някой ден тайната ще стане ясна. Така че честит ден на бащата, ти, жалко човешко същество“, написа Пакс.

Всъщност много фенове не вярват в автентичността на тези екранни снимки. Според тях дори Пакс да не харесва баща си особено, той никога не би разгласил семейните скандали.

Преди да се разделят Бранджелина се считаха за едни от най-стабилните двойки в Холивуд с три осиновени и три биологични деца. След раздялата, проблемите между двамата актьори не стихват.

Съвсем скоро актрисата разказа, че по време на въпросния полет, след който двамата се разделят, едно от децата се опитало да защити майка си, заради което Пит му се нахвърлил.

Актрисата се опитала да успокои ситуацията като сграбчила за врата Пит, който пък в опит да се отдели от нея, паднал на една от седалките в самолета и така наранил гърба и лакътя на Анджелина.

„Децата се втурнаха към майка си и всички дружно се опитаха да се защитят един друг. Преди всичко да свърши, Пит душеше едно от децата и удари друго по лицето. Някои от децата умоляваха Пит да спре. Всички бяха много уплашени“, се казва още в документите, представени от адвокатите на актрисата.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вдовец

    73 9 Отговор
    добре обработен от изкукуригалата си майка.
  • 2 Брат му на Пит

    66 6 Отговор
    Неблагодарни малки боклучета.

    Коментиран от #7

  • 3 Верно ли

    51 3 Отговор
    "Актрисата се опитала да успокои ситуацията като сграбчила за врата Пит, който пък в опит да се отдели от нея, паднал на една от седалките в самолета и така наранил гърба и лакътя на Анджелина." Хаха, четете ли изобщо какво пишете, или просто ей така... Тойа паднал, па наранил нейният гръб, а па този ангел Анджи го "хванала" за врата :))))
  • 4 Добре работи сатанисткия план -

    52 2 Отговор
    Скоро никой мъж няма да смее да погледне жена, камо ли да се ожени или да й предложи да правят секс и деца! И заедно с тоталното насърчаване на еднополовата любов, това бързо ще намали населението на Земята.

    Коментиран от #12, #13

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бат Гечо

    74 3 Отговор
    А къде щеше да бъде малкият д.исльо, ако не го бяха осиновили? Щеше да пасе козите в Камбоджа. Не съм адвокат на Пит, но той много сгреши с Джоли. Не трябваше да се захваща с тази изтрещялка. Да не говорим,че една от дъщерите му си смени пола с одобрението на Джоли. Изобщо мъже,опитайте си акъла защото днешните жени може да ви съсипят.

    Коментиран от #8

  • 7 мдаа

    4 32 Отговор

    До коментар #2 от "Брат му на Пит":

    Изкукуригал застаряващ "сексимвол"!
  • 8 хммм

    2 13 Отговор

    До коментар #6 от "Бат Гечо":

    Бат Генчо, да беше отишъл в манастир! Тези места обаче не са за пропаднали типове!

    Коментиран от #9

  • 9 А, ти, къде се подвизаваш,

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "хммм":

    Умнико? Като ти гледам разсъжденията - в канализацията!
  • 10 анонимен

    8 0 Отговор
    Ха ха ха Джоли Джоли?
  • 11 Тя е

    19 1 Отговор
    кукувица, а осиновен от цигане е идиотче. Сега Брад поне е свободен. Докато се разберат за попечителството, децата ще са станали пълнолетни. Едното осиновено даже вече е.
  • 12 Дали да

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Добре работи сатанисткия план -":

    Да това дори да е вярно ние не трябва да се отказваме трябва да се борим срещу него ние православните християни сме тези който се женят зада създават деца на запад вече нее така
  • 13 Дали да

    12 2 Отговор

    До коментар #4 от "Добре работи сатанисткия план -":

    На запад не се женят за да взимат помощи за самотна майка а ако и отнемат детето че не може да го издържа го дават за осиновяване казват му адаптиране в някое семейство може и еднополови пълни извращения правят Дани пази Господ
  • 14 Све

    1 14 Отговор
    Дано в крайна сметка алкохолика Брад си го получи !
  • 15 Ожжж

    9 1 Отговор
    Много злобна тая Джоли, сигурно е наясно, че повече мъж няма да види и затова, а Брат си върти синджирчето.
  • 16 Лаврентий Берия

    14 0 Отговор
    Страхотно! Предполагам съответния Пакс е живял доволно и охотно в родния си Виетнам! Затова сега, след като Брад Пит насила го заведе в Америка го е понамразил. А не защото е развил към майка си едни особени чувства за които Зигмунд Фройд би могъл да обясни доста. Отделно, самата Анджелина доказа как една хубава жена но посредствена актриса за разлика от великия си баща Джон Войт, може да се превърне в кошмарен Цербер. А Брад Пит е абсолютен пич, отличен актьор и поне на мен /частно мнение/ ми е изключително симпатичен! Пожелавам му спокойно и щастливо остаряване икаквото още може да вземе от живота си.
  • 17 МАЛКА пенсИЯ

    2 1 Отговор
    Депчо,СЕ ОТТЪРВА,но Питчо,ШИ ГО ЯДЕ.Джулката,не е хърд/хард.КАО НАШТЕ Джулки.
  • 18 Истината

    6 1 Отговор
    Пакс не е ли осиновеното виетнамче? Какъв син му бил. Дрън-дрън. Неблагодарник, жалък фотограф. Майка му била наркоманка.
  • 19 Един посетител

    4 0 Отговор
    Не прилича на текст от дете към баща, независимо от дали е биологични или не! Пакс страни от популярността и от изявления,аа това ще е дело на Ангелина като подготовка за друго дело