Last news in Fakti

20 Октомври, 2022 10:32 2 413 8

Българка шофира 20 км в насрещното на италианска магистрала

  • българка-
  • памела-
  • магистрала-
  • насрещно-
  • италия

Младата жена излъчва всичко на живо в Instagram

Българка шофира 20 км в насрещното на италианска магистрала - 1
Снимкa: Shutterstock

26-годишната българка Памела шофира 20 км в насрещното движение на магистрала в Северна Италия, блъска се в патрулки и накрая си реже вените, излъчвайки всичко директно в Instagram, в знак на протест срещу поскъпването на живота, съобщава вестник "24 часа".

Според в.”Месаджеро” с протестна бележка, закачена на задната част на колата си Ford Fiesta, българката карала по пътя А28 Портогруаро-Конеляно с 30 км/ч, поставяйки на риск всички останали автомобилисти, пътуващи близо до град Порденоне.

След това се блъснала в двете полицейски коли, опитали се да я спрат. В кулминационния момент когато се опитвали да я арестуват, тя си прерязала вените. Всичко това било предавано директно в Instagram, където тя имала 8000 последователи. С налудничавата си постъпка момичето искало да протестира срещу правителството, което изстисквало работниците. „Не мога да се спра. Убивате ни! Бършите си .... с живота ни. Стига!”

Според медиите българката работи в Amazon като шофьор и по документи живее в Кодроипо. В действителност обаче нямала жилище. „Всяка вечер се питам къде ще спя и аз съм сред най-големите късметлии. Ако не беше тази кола, трябваше да плащам по 50 евро на нощ. Чувствам се унизена от правителството ми”, написала на протестния си плакат младата жена.

Според нея тя извършила постъпката си в името на всички – да премине с 30 км/ч от Порденоне до Милано, за да отиде при приятел. „Който иска, да се присъедини”. Българката нямала намерение да притеснява никого, целта ѝ била само да забави трафика, „защото заслужаваме внимание”.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Соваж бейби

    12 0 Отговор
    Горкото момиче ,в Италия е голяма криза и много бедност за втори път го пиша ,на някой българи не им се вярва.Този Амазон се чудя кога ще го санкционират и да се маха от Европа ?Плаща стотинки на работниците си като африканци на тръстика .И тук имаше много протести срещу него .

    Коментиран от #3

  • 3 И аз така мисля,

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Соваж бейби":

    но живеещите извън България ни убеждават колко са "Хепи". Не че и тук всичко цъфти, но поне сме си на собствена територия. Караш като хамав., спиш в камиона..,бе живот си живеят.

    Коментиран от #4

  • 4 Соваж бейби

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "И аз така мисля,":

    След короната там е по зле и от България,залято е с нарко дилъри .Постепенно залива тази вълна и Франция ама тук са по диви хората и няма да се размине .Ще наблюдаваме ,изобщо нищо е спокойно само въпрос на време балона да се спука.Малките градове започват да стават по грозни и тъжни и магазините празни затворено защото някой е фалирал .За работниците на заплата и под наем не искам да пиша жестоко е .Българите да не завиждат на другите съседки в една лодка сме цяла Европа.
  • 5 неуспял емигрант

    2 0 Отговор
    да се връща в България .Иван и Андрей ще я 4акат в Русе да и кажат как да се оправи.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Скитник

    3 0 Отговор
    Просто скитник,без дом. Модераторът да намери по точно определение вместо да трие...
  • 8 до Соваж бейби

    0 0 Отговор
    И три пъти да го напишеш пак няма да е вярно. Бедност има навсякъде, но в Италия тя обикновено е за неграмотните и безработните, а в България за съжаление бедността съпътсва и работещите....