Last news in Fakti

22 Октомври, 2022 09:56 27 862 18

Венелин Петков и Николета Маданска са разделени?

  • николета маданска-
  • венелин петков-
  • разделени-
  • снимки-
  • социална мрежа

Маданска е изтрила от профила си в мрежата семейни снимки с Петков

Нещо странно става във връзката на Венелин Петков с майката на двете му деца – Николета Маданска. От седмици спортната журналистка непрекъснато прави включвания в социалните мрежи не от семейния дом в Бистрица, а от Лозен. Бивши колеги на телевизионерите, които са свидетели на зараждането на любовта им в bTV, вече се питат дали Венелин и Николета все още са заедно.

Венелин Петков е от хората, които не са много активни в социалните мрежи. Той пуска снимки в Instagram от дъжд на вятър, а във Facebook обикновено коментира актуални политически събития, избягвайки темите, свързани с личния си живот. За сметка на това обаче майката на синовете му – Николета Маданска, описва в подробности ежедневието си с двете невръстни момчета – бебето Михаил, което още няма годинка, и батко му Йоан, който скоро трябва да стане на две.

View this post on Instagram

A post shared by Nikoleta Madanska (@nikoleta_madanska)

Спортната журналистка редовно отбелязва точно къде се намира с децата си и в последно време прави впечатление, че мястото не е Бистрица както преди. Излязлата в майничнство водеща от bTV най-често прави включвания от Лозен и никога от дома на Венелин. Това буди сериозни съмнения, че двойката не живее заедно.

Подозренията за раздяла се подхранват и от факта, че Николета е спряла да следва в Instagram своята официална половинка. Наистина, Венелин продължава да я следва, но предвид неговата слаба активност в социалните мрежи това едва ли може да се смята за показател, пише "Уикенд". Маданска е изтрила от профила си в мрежата единствените семейни снимки с Петков, които досега е публикувала.

Известно е, че заради подбуди, които повечето хора трудно могат да си представят, двойката избягва да показва общи фотоси в публичното пространство. Николета и Венелин винаги са се държали пред хората така, като че ли не са семейство. Малко след като се роди първият им син обаче, щастливата майка публикува в Instagram две снимки с бебето и неговия татко.

Това стана на Коледа 2020 година. Тогава за първи път и бившият директор на новините в bTV публикува семейните снимки в своя профил в мрежата. В същото време водещата никога не е проявявала такава дискретност спрямо другите си близки, включително родителите си Това навежда на мисълта, че е обвила връзката си в мистерия не по собствено желание, а заради Петков.

Всички промени в поведението на Маданска в социалните мрежи карат много хора да подозират, че с Венелин сас е разделели. Към момента липсва официална информация за това от страна на двойката, но знаците, които биха могли да издават такава раздяла, са твърде много, за да бъдат пренебрегнати.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    23 3 Отговор
    Венелин Петков и Николета Маданска са разделение, може и да са съединение, а може и да са подразделение?
  • 2 глоги

    13 4 Отговор
    Венелин Петков и Николета Маданска са разделение? НЕ СА РАЗДЕЛЕНИЕ,А ВОЕННО ПОДЕЛЕНИЕ. Разделени ли са Венелина Петкова и Николета Малкодаванска?
  • 3 Мисирки

    37 3 Отговор
    Заглавия с въпросителен знак НЕ СА новини, а клюки. Несериозно е. И подвеждащо.
  • 4 Рошко

    14 7 Отговор
    В днешно време това е нормално, Евро ценности
  • 5 123455

    10 1 Отговор
    Плача...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Маг Пешо

    17 0 Отговор
    Предполага се, че той е отплувал на другия бряг, след като разбрал, че тя има дете от предишен брак. Как може да изсмуквате от пръстите си, че ако някой не живее в една къща и се е преместил другаде значи нещо не е наред в семейството?
  • 8 Браво на Вас

    20 1 Отговор
    Тази информация трябва да се изучава от хората, които възнамеряват да се занимават с журналистика. Това е дъното на спекулативната жълта журналистика. От тези въпроси в заглавията се отказаха дори първенците във въвеждането им преди 30 години – вестникът на „професор“ Валери Найденов „24 часа“.
  • 9 Перо

    7 17 Отговор
    Старата Маданска беше интелигентна спортна журналистка! Как допусна щерката да се хване с тоя отявлен джендър? Добре,че го изритаха малоумника от ТВ!

    Коментиран от #11

  • 10 Бай Дън Сяо Пън

    6 6 Отговор
    Тая мадама не е само за шпакли ...
  • 11 58585858

    8 4 Отговор

    До коментар #9 от "Перо":

    Интелигентна като тухла четворка, я стига.

    Коментиран от #12

  • 12 Интелигентна

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "58585858":

    ...помкеса няма
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Кочо

    2 0 Отговор
    Човека попадна в гнездо на змии.
  • 15 Интересен процес се забелязва

    4 0 Отговор
    в българската "журналистика". Вместо да се разграничава от "издания" като ПИК и да се бори с това явление като цяло, тя сякаш се опитва да се доближи и да спре да се отличава от тях. Което е повече от тъжно. Но пък е в тон със световните тенденции. Спокойно можем да наречем големите световни медии центрове не за информация, а за дезинформация и за скриване и потулване на определена информация. Не видях и дума вчера например за пресконференция на евродепутати от комисия, съставена във връзка с ваксините. А в нея чух наистина скандални неща, за които всички с половин мозъчна клетка се досещаха, но медиите нон стоп обявяваха за конспиративни теории.
  • 16 Ники

    2 1 Отговор
    Николче взимам те споко мани го тоя 🤡
  • 17 Той

    4 2 Отговор
    е самовлюбен лигльо, а тя си е кон.
  • 18 Пенка и бонбонка

    1 0 Отговор
    Сигурно и той е в процес на правене на момиченце на друга жена като Петър спортния комнтатър