Last news in Fakti

29 Юли, 2013 11:00 28 472 7

Playboy: Андреа e древногръцка богиня

  • playboy-
  • андреа-
  • списание

PLAYBOY коронова Андреа за своята древногръцка богиня. „Името Теодора идва от гръцки и означава „подарък от Бог”. Гледайки новата сесия на Андреа, по паспорт Теодора Андреева, няма как да не се съгласим, че тази титла й приляга”, смятат редакторите на Мъжката библия.

Пет години, след като Андреа взриви света на PLAYBOY с първата си гола фотосесия, русото изкушение се завръща на страниците на изданието по-красива и предизвикателна от всякога. А връзката й с Гърция се затвърждава и от факта, че снимките са заснети в Санторини.

„Сесията е много нежна, всичко беше магическо. И е съвсем различно от първия път”, разказва за снимките Андреа и споделя че благодарение на PLAYBOY Санторини е вече за нея сбъдна мечта. „Това е наистина райско кътче. Имаше много забавни моменти, особено заради любопитните погледи на гърците, които не знаеха какво се случва...” За себе си древногръцка PLAYBOY богиня споделя: „Теодора е добро момиче, малко свито и притеснително... Докато Андреа...Андреа е в другата крайност! Двете се борят постоянно в мен – а в тази сесия присъстват и Теодора, и Андреа.”

Емблематичното PLAYBOY интервю този месец е с Венци Мицов. Музикант, писател и политик – във всяка една от разностранно развитите си части. Пред изданието той говори за протестите, за нуждата от промяна, за миналото и бъдещето на рока в България, за ЦСКА и за черешите в Кюстендил.

Отношението на PLAYBOY към случващото се в България не свършва с едно, макар и специално, интервю. Гентиана Халити се превъплъти в политик, който се прави на голям и страшен мъж, но се крие под пластмасова маса. Сесия, ексклузивно заснета на живо пред 300 специални гости на PLAYBOY, е публикувана в новия брой, от днес на пазара. Повече информация може да откриете ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    6 2 Отговор
    С тия импланти с форма на футболна топка само се влошава идеята за жена.
    Като си слагат силикон тия момичета, що не питат някой мъж за мнение, да изглеждат близко до естествените...

    Коментиран от #4

  • 2 nemo 84

    1 2 Отговор
    na mene pak mi haresvat
  • 3 Stone Kold

    3 2 Отговор
    teodora-andre- prevaznesena chalga bg prostitutka
  • 4 Heinrich

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Shmeker":

    Е,какво има,няма ли да е резниш само не ми казвай НЕ
  • 5 Владимир Иванов Иванов

    3 0 Отговор
    iskustveni jeni
  • 6 georgi genchev

    0 1 Отговор
    Ot taia pyk po grozna niama.......KAKA IAKA....
  • 7 georgi genchev

    0 1 Отговор
    Ako taia e boginia,Az sym faraon........