12 Ноември, 2022 12:30 2 382 2

Гласът на Батман - Кевин Конрой, почина на 66 години

  • кевин конрой-
  • починал-
  • гласът на батман

Той озвучаваше супергероя в продължение на 30 години

Кевин Конрой, американският актьор, който в продължение на 30 години озвучаваше Батман в театрални поредици и видеоигри, почина на 66-годишна възраст, съобщава TMZ, като се позовава на говорителя му.

За първи път Конрой озвучава Батман в едноименния анимационен сериал, излъчван през 1992-1995 г. Впоследствие актьорът озвучава супергероя в редица анимационни сериали, филми и видеоигри и печели няколко награди.

През 2019 г. Конрой се появява в ролята на остарелия Батман в телевизионния сериал The Flash, пише NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Aлфа Bълкът

    1 1 Отговор
    Да почива в мир. Татрални поредици едва ли е озвучавал, но моето поколение е израснало с Батман, Супермен, Костенурките нинджа, Х-мен, Спасители на Плажа, БрейкърХай: На гребена на вълната, Пауър Рейнджърс, Волтрон и така нататък. Да виждате съветско заглавие, руско? Ами няма, няма и българско, освен един "резерват розови пеликани" нещо такова беше, за друго българско не се сещам от по новите времена. Ами да не се чудят русофилите защо никой не им харесва кочината наречена Русия! Израснали сме с американска пропаганда, а не с руска, защото руснакът и пропаганда не може да прави като хората. Слушахме я, гледахме я последните години, а днес им се смеем заради нея в Украйна.