Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 08:36 7 643 13

Алекс Богданска в прегръдките на привлекателен мъж

  • алекс богданска-
  • мъж

Преди няколко дни манекенката пусна в социалната мрежа снимки от Лондон, на които позира със свой дългогодишен приятел

Въпреки че месеци наред страда по отминалата любов с Даниел Петканов, Александра Богданска вече изглежда много по-спокойна. Нейните почитатели я окуражават да продължава в същия дух и да не спира да търси щастието си.

Преди няколко дни манекенката пусна в социалната мрежа снимки от Лондон, на които позира с привлекателен мъж. Името му е Иван Стоименов, занимава се с мениджмънт на заведения и живее в английската столица. Някои побързаха да предположат, че хубавицата може да има романтична връзка с него, но истината е по-различна. С Иван били приятели от години и той ѝ съдействал за престоя и работните ангажименти в Лондон.

Напоследък клюките свързват дългокраката красавица със заможния бизнесмен Любомир Захаринов. Говори се, че именно той е човекът, който ѝ пращал огромни букети с цветя. Милионерът обаче не е съвсем свободен – той има отношения и с фолк певицата Анелия. Наскоро чалга дивата пусна любовен кадър с хазартния бос в Инстаграм. Тя за първи път се показва публично с мъж след раздялата си с Коко Динев. Според запознати целта ѝ била да дразни всички, които искат да ѝ отмъкнат гаджето.

Слуховете, че Захаринов е ухажвал Богданска я ядосали и решила да го брани със зъби и нокти от другите кандидатки.

Даниел Петканов и Александра са разделени от началото на годината, а се разведоха официално през пролетта. Първоначално манекенката се жалваше, че раздялата я е смачкала, защото мечтите ѝ за щастливо семейство били убити. През този период тя отслабнала с 9 килограма и все още е слаба като вейка. От стрес косата ѝ започнала да пада. По думите ѝ страдала и от безсъние. Неотдавна риалити звездата пусна видеоклип, в който подробно обясни как се е справила с болката. За целта провеждала сеанси при прихолог, който я напътствал да преоткрие себе си.

Хубавото в случая е, че този път бившите съпрузи не се разделиха с грандиозен скандал и успяха да запазят нормална комуникация в името на 3-годишния им син Габриел. Това не е и първата им разлъка. Още преди да сключат брак те се изпокараха много грозно заради изневяра на Александра с богатия италианец Макс. Впоследствие обаче се оказа, че и Петканов е кръшкал многократно, за което той си призна във „ВИП Брадър”.

След сватбата уж и двамата зарязали тези изпълнения, но тогава пък се появили други проблеми. Даниел започнал да се потиска, че жена му е станала по-успешна от него. В началото той бе по-известният от двамата, но участието им в риалити формата ситуацията се промени. Сега Богданска е една от най-известните родни инфлуенсърки и има половин милион последователи в инстаграм. Лудия репортер също се оправя добре, но не може да задмине бившата си по популярност, пише "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Все повече

    13 1 Отговор
    Поредният!
  • 3 минди

    20 1 Отговор
    Има ли мъж и жена само приятели, осен ако не е обратен тоя
  • 4 зевзек

    13 1 Отговор
    много кръчмари станахте в Лондон, този Стоименов, онзи г-н Русанов, дето е политически активен, Хепи-то, ще вземем да го превземем Лондон с нашата върховна топ кулинария, ще изместим французите и италианците от пазара им там
  • 5 НАП

    17 2 Отговор
    Жиголо
  • 6 Азз

    16 1 Отговор
    Преди беше по-красива, естествена.
    Сега мяза на всички кукли
  • 7 Готин Джендър

    9 0 Отговор
    Прекрасен гей! Богданска не може да си намери истински мъж.

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Генчо

    7 0 Отговор
    Тва тоя същия от вчера или пак някой нов?
  • 10 😂 ха-ха

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "Готин Джендър":

    А тя пък истинска "жена", хаха!
  • 11 Не се вижда да я е прегърнал

    7 0 Отговор
    По-скоро тя му се бута доста агресивно и отчаяно, но ръцете на мъжа са си прибрани, дори изглежда, че тая с нахалството си и бутането си в него го кара да се чувства некомфортно
  • 12 Бачо

    2 0 Отговор
    Тва ли е живота -- инстаграм пози и лиготии. Не останаха свестни хора, само парцали от мъжки и женски пол навсякъде...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.