Last news in Fakti

24 Ноември, 2022 10:58 1 217 0

Даниел Крейг влезе в неочаквана роля (ВИДЕО)

  • даниел крейг-
  • актьор-
  • вади ножовете-
  • продължение-
  • танци-
  • реклама-
  • тайка уайтити

Британският актьор се разтанцува в нова реклама, режисирана от Тайка Уайтити

Даниел Крейг влезе в неочаквана роля (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Докато представя продължението на "Вади ножовете", актьорът Даниъл Крейг казва, че за него не е естествено да танцува, но не е могъл да устои на поканата за танц от режисьора на "Тор: Любов и гръмотевици" Тайка Уайтити, съобщи Асошиейтед прес, цитира БТА.

Двамата работят заедно върху реклама на водка, в която актьорът, превъплътил се в Джеймс Бонд, поклаща бедра и танцува по коридорите на хотел, демонстрирайки татуирани бицепси с неповторима гримаса.

"Беше трудна работа, защото аз не танцувам. Истината е, че имахме невероятен хореограф в лицето на Джакъл Найт, работих с него няколко дни. Просто се впуснах. Подобни възможности не идват често", каза Крейг пред Асошиейтед прес.

"Като съм се хванал на хорото, ще го играя докрай", добави той.



Във филма "Вади ножовете 2" компания приятели на милиардера Майлс (Едуард Нортън) се оказва в капан на остров, на който вилнее убиец. Както и за първия филм, режисьорът Райън Джонсън е събрал звезден актьорски състав, който включва Джанел Моне, Кейт Хъдсън, Лесли Одъм младши, Дейв Батиста.

Героят на Крейг, детективът Беноа Блан е единственият от първия филм, който се появява и в продължението. Британският актьор казва, че прави всичко по силите си, за да влезе в образа на южняка зевзек с типичния му акцент.



"Постоянно съм в образа, постоянно", шегува се той. "Трябва да работя упорито, за да го постигна, но веднъж влязъл, той става част от мен".

Означава ли това, че остава в образ и използва южняшкия акцент и докато е със семейството си, със съпругата си, актрисата Рейчъл Вайс? Никакъв шанс.

"Семейството ми не е така мило, не ми е позволено да го правя", смее се той.

Филмът, в който участват още Катрин Хан, Джесика Хенуик и Маделин Клайн, излиза тази седмица по кината, преди премиерата по Нетфликс на 23 декември.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА