Last news in Fakti

25 Ноември, 2022 13:32 2 295 4

Иванка Тръмп се отказа от политиката и замина за Египет (СНИМКИ)

  • иванка тръмп-
  • политика-
  • египет-
  • почивка-
  • пътуване

Дъщерята на Доналд Тръмп реши да замине на дълга екзотична почивка след оттеглянето си от политическата сфера

Иванка Тръмп се отказа от политиката и замина за Египет (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Казват, че ако човек иска да промени драстично живота си, той трябва да действа бързо, преди да се разколебае и да изгуби нужната готовност да го стори. По всичко изглежда, че на същото мнение е и Иванка Тръмп, която преди седем дни обяви, че се отказва от политическата си кариера, за да се фокусира върху семейството си, а днес вече доказва, че думите ѝ не са лишени от съдържание, както вероятно би се очаквало от някой, изявявал се достатъчно дълго в политиката, пише dir.bg.

Както сама се зарече, най-голямата дъщеря на бившия президент на Америка действително се дистанцира от своя баща, отказвайки да има нещо общо с третата му кандидатура за Белия дом, превърнала се в една от най-коментираните теми зад океана през последните няколко дни. И вместо в момента да участва активно в подготовката на неговата кампания, опитваща се да му осигури втори мандат като държавен глава на Съединените щати, тя предпочете да се отдаде на слънчева почивка с хората, заемащи специално място в нейното сърце. В желанието си да избяга колкото се може по-надалеч от амбициите на своя родител, блондинката се озова в Африка, където личи, че се чувства повече от прекрасно.

Публикация, споделена от Ivanka Trump (@ivankatrump)

"Един ден край пирамидите!", написа някогашният старши съветник в Инстаграм, публикувайки галерия от осем снимки, които показват избрани мигове от вълнуващото ѝ пътешествие, белязало първото ѝ посещение на древната дестинация. "Чувството да изследвам красотата на Египет заедно с близките си е наистина специално", допълни тя.

Публикация, споделена от Ivanka Trump (@ivankatrump)

От кадрите става ясно, че със семейството ѝ са стигнали до прочутите гробници в Гиза на гърба на камили, които са яздили през пустинята. За разходката до забележителностите, попаднали в списъка със седемте чудеса на Античния свят, пред които всъщност са направени повечето изображения, наследницата на бизнес магната е заложила на винтидж рокля в бяло, отличаваща се с интересна кройка. Тънките презрамки на тоалета с V-образно деколте, под което започва редица от копчета, спускащи се по цялата му дължина, създават оптичната илюзия, че дългите му ръкави принадлежат на друга дреха, която сякаш е облякла върху него, макар реално това да не е така. Допълвайки визията си, тя е заложила спортни обувки, които са напълно подходящи за обиколката под жаркото слънце, от чиито лъчи я предпазва шапката с широка периферия.

Нейният съпруг Джаред Къшнър се е спрял на облекло от 3/4 бежови панталони и бяла тениска, с каквито всъщност са и двамата им синове - деветгодишния Джоузеф и шестгодишния Теодор, докато единадесетгодишната им дъщеря им, която очевидно запечатва почивката им с висящия на врата ѝ фотоапарат, носи светлосин ансамбъл от блуза с ефирни къси ръкави, кореспондиращи със свободните крачоли на панталона ѝ.

Създавайки незабравими спомени, на следващия ден те се разходиха с корабче по водите на река Нил, отвело ги до Луксор, често наричан "най-големият музей под открито небе" заради множеството останки от древността, които могат да бъдат видени на територията му.

Миналата седмица Иванка не присъства на речта на своя баща, състояла се в имението му Мар-а-Лаго във Флорида, с която той обяви, че отново ще се кандидатира за президент. Тогава тя сподели, че има други приоритети и те не са свързани с политиката.

"Много обичам баща си. Този път избирам да дам приоритет на малките си деца и личния живот, който създаваме като семейство. Не смятам да се занимавам с политика", категорична бе тя. "Макар винаги да обичам баща си и да го подкрепям, оттук нататък ще го правя извън политическата сцена. Благодарна съм, че имах честта да служа на американския народ и винаги ще се гордия с многото административни постижения на кабинета", завърши щерката на Тръмп.

Наскоро източник на вестник "New York Post" каза, че внезапната смърт на майката на Иванка, издъхнала ненадейно през този юли, е допринесла за решението ѝ да загърби политиката.

"Мисля, че загубата на родител определено води до истинско пробуждане", сподели той. "За нея това подчерта колко мимолетно е времето."


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 толупа

    3 1 Отговор
    аааауууу да доиде вм банкя
  • 2 Адам Хилтън

    6 1 Отговор
    За какво и е политика, като децата роби в Бангладеш и шият дрехи за "марковата" дизайнерска фирма?

    Коментиран от #3

  • 3 хххх

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Адам Хилтън":

    Искаш да кажеш, че тя ги кара да "шият" ли?? Бангладеш са си отделна държава. Могат да развиват и атомна енергия. ако искат. Друг въпрос дали имат достатъчно мозък за това...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.