Last news in Fakti

1 Декември, 2022 12:57 2 161 0

Том Ханкс започва продажбата на кафе, а печалбата ще дарява на...

  • том ханкс-
  • продажба-
  • благотворителност-
  • печалба-
  • кафе-
  • ветерани

100% от печалбите на компанията ще подпомагат ветерани и техните семейства

Том Ханкс започва продажбата на кафе, а печалбата ще дарява на... - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Носителят на "Оскар", който многократно се е снимал в роли на американски военен през четиридесетгодишната си кариера, обяви старта на Hanx For Our Troops - компания за потребителски пакетирани стоки, която ще подпомага ветераните и техните семейства.

100% от всички печалби ще отидат за фондации, които подкрепят общността на ветераните, включително Headstrong, Hire Heroes USA, Bob Woodruff Foundation и Student Veterans of America като първи партньорства, предава БГНЕС.

Публикация, споделена от Hanx For Our Troops (@givehanx)

"Видяхме, че Hanx е начин да подкрепим ветераните и семействата на военните, тъй като 100% от печалбите отиват в организации, които са доказали, че са в голяма помощ на тези, които са служили на страната ни", казва 66-годишният Ханкс в съобщение за пресата.

Компанията започва своята мисия с любима на цял свят напитка: кафето. Трите смеси - First Class Joe, SGT. Peppermint и Tom's Morning Magic Blend - ще започнат да се продават в началото на декември.

Що се отнася до сместа на Ханкс, "Малцът е разковничето!", казва той в дегустационните бележки на вкуса. "Никога няма да забравя когато за пръв път опитах кафе, усъвършенствано с малко мляко и щипка шоколадов малц. Училищните сутрини вече никога не бяха толкова мрачни", се казва в уебсайта на звездата.

"Нашите продукти подкрепят всички онези, които са служили на Америка - в миналото и сега - на активна служба, като ветерани и техните семейства. Избирайки нашето кафе, вие помагате да се подкрепят тези, които са избрали да посветят времето и усилията си в защита на нашите свободи за добрата кауза, която е американският път. Всяко пени от печалбата им благодари. Ние им дължим своята благодарност, нали?" - гласи изявлението на Ханкс на уебсайта.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА