2 Декември, 2022 13:45 10 593 3

Декември носи неприятности за 3 зодии

  • зодии-
  • астрология-
  • неприятности-
  • нещастие-
  • декември

Ето кои са те и как могат да се справят с неприятните ситуации

Декември носи неприятности за 3 зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Макар че ще бъде много цветен и приятен, месец декември ще донесе нещастие за някои зодии. Ето кои са те и как могат да се справят с неприятните ситуации:

Лъв

Чувствате се изключително уморени и изтощение, защото през цялата година се трудихте много. Надявате се декември да ви донесе малко спокойствие и почивка, но уви! Няма да е така... Ще се сблъскате с лошото настроение на шефовете ви, които ще изискват още от вас и това ще ви депресира. Стиснете зъби и потрайте още малко, защото след като мине декември, новата година ще започне доста по-добре.

Стрелец

През последния месец на годината късметът няма да е на ваша страна, пише iwoman.bg. Все нещо ще се обърка, ще закъснеете за важни срещи, ще изпращате грешни имейли. Като цяло, бъдете внимателни, за да не направите някой голям гаф! Целият декември ще бъде едно голямо изпитание за вас, но вие ще се справите и след това ще си отдъхнете.

Скорпион

Трябва да бъдете много внимателни с близките си хора през месец декември. Внимавайте как разбирате думите им и какво очаквате от тях. Може да останете разочаровани и наранени. Хората са различни и приемат нещата по индивидуален начин, опитайте да ги разберете!


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    1 2 Отговор
    Я маро напиши какво се случва с шест посолства на украйна в европата
  • 2 Ама вие

    4 1 Отговор
    Путлер каква зодия е ???

    Коментиран от #3

  • 3 Същата

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ама вие":

    Като баба ти😜