Last news in Fakti

5 Декември, 2022 08:16 13 793 28

Съседи се оплакват от шумна компаньонка в пловдивски жилищен комплекс

  • компаньонка-
  • съседи-
  • жилищен комплекс-
  • мис катя

Ексцентричният вид на жената също смущава както малките деца, така и техните родители

Съседи се оплакват от шумна компаньонка в пловдивски жилищен комплекс - 1
Снимкa: Shutterstock

Жители на комплекс "Роял сити" събират подписка срещу своя съседка, предлагаща ескорт услуги. Дамата системно тормозела съседите си, които сигнализираха до TrafficNews. Те твърдят, че жената, която се представя като Мис Катя в сайтовете за компаньонки, е публикувала редица обяви за платени секс услуги в интернет.

В обявата фигурира и адресът на бул. "Дунав" №5, който обитава от четири месеца и го използва за терен за любовни ласки. Живущите в комплекса обаче са твърдо против това и настояват наемателката да се изнесе, заради системния шум и нарушаването на спокойствието.

Жителите в комплекса разказаха, че ежедневно във входа им влизат съмнителни лица, които се насочват към апартамента на Мис Катя. Възмутени са, че постоянно се блъскат врати, пуска се шумна музика по всяко време на денонощието, а това пречи на всички, особено на тези, които са с малки деца.

Ексцентричният вид на жената също смущава както малките деца, така и техните родители, споделят те. Освен силния шум от музиката и тръшкането на врати, хората се оплакват, че многократно са сигнализирали за проблема до собственика на апартамента, но без особен успех.

Съседи се оплакват от шумна компаньонка в пловдивски жилищен комплекс

„Според нас собственикът на апартамента я прикрива. Наясно е с проблема и сме го търсили по този повод няколко пъти, но вече дори спря да отговаря на обажданията ни”, коментира живущ в сградата. Той добави, че хазаинът „уж” е предал едномесечно предизвестие за освобождаване на имота от наемателя до 25-ти ноември, но Мис Катя и различни мъже продължават да се „подвизават” из етажите на сградата.

Съседите на Мис Катя смятат, че собственикът неглижира проблема, като дори са сигнализирали и до полицията, но от там също им заявили, че не могат да направят нищо, докато не се изготви подписка от живущите в комплекса.

Trafficnews.bg се свърза и с Мис Катя, като тя отрече всички твърдения на съседите ѝ.

„Никога никой от съседите ми не е дошъл да говори с мен, аз не съм имала конфликт с никого. При положение, че живея сама, тези неща, които говорят съседите ми са абсурдни. Дружелюбна съм, не съм конфликтна, това са пълни глупости”, коментира дамата.

Тя сподели, че си има достатъчно главоболия и лични проблеми, като смята „тази драма за ненужна”. Според дамата съседите ѝ притесняват хазяина ѝ с и без причина.

„Знам правилата и знам кога мога и не мога да слушам музика. Те не могат да казват кой къде може и не може да живее, никой не е дошъл при мен да ми каже, че има проблем с мен, всичко се прави зад гърба ми. Жертва съм на нещо сбъркано, те ме излагат”, разказа още Катя.

Направихме опит да се свържем и със собственика на имота, но безуспешно. Наемателката обаче заяви, че ще направи всичко възможно да се изнесе по-скоро, за да приключи „целият този панаир”, но все пак държи, ако някой има проблем с нея, да отиде и да разговарят, вместо да сигнализира до медии.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ивайла мирчева

    17 1 Отговор
    работя в нова тв а иначе съм политика...
  • 2 Гого

    50 1 Отговор
    И кой дава пари за тва нещо?

    Коментиран от #13

  • 3 Псевдоним

    29 1 Отговор
    Тия дето ходят при нея са някакви актьори на хонорар.
  • 4 Анонимен

    50 1 Отговор
    Този караконджол е бил с мъжки полови белези, сега е атлантически джендър.
  • 5 Исторически парк

    45 3 Отговор
    Само българин може да даде пари за да такова такова чудовище...
  • 6 Ивелин Михайлов

    37 2 Отговор
    Така като го гледам май преди време е бил калин...
  • 7 мистър катя ми изглежда

    31 1 Отговор
    това чучоло кой го ее?????
  • 8 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    47 8 Отговор
    " Откакто в нашия блок се нанесе млада руса украинка , за която се казва ,че не отказва - жените в блока спря да ги боли глава ❗"
  • 9 раз

    22 1 Отговор
    Мис Катя е художническо изобретение. Мъалиииий!
  • 10 123

    19 8 Отговор
    Съмнителна статия. Поредната журналистическа измишльотина, за кликбейт.
  • 11 Исторически парк

    24 1 Отговор
    2) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който предоставя систематически помещение на различни лица за полови сношения или за блудствени действия се наказва с лишаване от свобода до пет години и с глоба от хиляда до пет хиляди лева.
  • 12 бушприт

    16 2 Отговор
    Пак българска работа на полицията. Тази компаньонка трябва да се научи,че в обществото има правила,които се спазват. Не може да пречи с шум,музики,тръшкане на спални и тропане. Всеки човек се нуждае от спокойствие.

    Коментиран от #24

  • 13 Българин

    14 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гого":

    Бай ти ган я кой друг.. електоратът на герб
  • 14 Тракиец🇮🇹🇮🇷🇺🇦🇧🇬🇯🇵🇩🇪

    16 5 Отговор
    Жертва съм на нещо СБЪРКАНО !!!! ТЕ МЕ ИЗЛАГАТ !!!! Моля ?!?! Жертва си наистина на нещо сбъркано и това е болното ти ментално състояние което плаши и децата! Второ- ТИ САМА СЕ ИЗЛАГАШ А НЕ ХОРАТА КОИТО ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ НОРМАЛЕН ЖИВОТ В НОРМАЛНА СРЕДА! Трето - живееш не сама а със СВОДНИКА СИ и именно за това си толкова НАГЛА и си позволяваш такова поведение. Четвърто- МИЛИЦИЯТА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗВА ЧЕ НЯМАМЕ ЗАКОНИ СЪЩО И ПРОКУРАТУРАТА! Питам ПРО-СТИТУЦИЯТА ОТ КОГА Е ЗАКОННА В БЪЛГАРИЯ ЧЕ ДА КАЗВАТ ЧЕ НИЩО НЕ МОГЛИ ДА НАПРАВЯТ? От кога подобни УСЛУГИ не се преследват от закона ? Мутрата Гешев ще започне ли най накрая да лови наркотрафиканти сводници к въобще всички престъпници? Вечеря четяхме как разни субекти плюят по Холандия за про-ституцията там ?!?!?!?! Еее това в Бг какво е ? Къде го има това такова БОЛНО СЪЩЕСТВО ПРО-СТОТУТКА да вилнее в жилищен блок сред деца и никой нищо да не може да направи дори и милицията ? Пак ли Холандия ни е виновна че нямаме правова държава ? Плюят по Иран болшевиките толераст и за хиджаба и че живеели в 16 век !! ЕЕЕЕ ТОВА ТУК КАКВО Е ? ПО ДОБРЕ ЛИ Е ? В такъва държава ли искате да живеете из-роди ? И пето — съветвам живущите в комплекса дс разбият входната й врата на бардака и собственоръчно да е изхвърлят с шутове и токати от апартамента и комплекса та нека да видим тогава МИЛИЦИЯ ЩЕ ДОЙДЕ ЛИ И СВОДНИКА Й КАКВО ЩЕ НАПРАВИ

    Коментиран от #16, #25

  • 15 Aлфа Bълкът

    18 2 Отговор
    Майкоооо, тая ли бе? Тая да идеш при нея, трябва да си го мразиш!
  • 16 Бате

    10 3 Отговор

    До коментар #14 от "Тракиец🇮🇹🇮🇷🇺🇦🇧🇬🇯🇵🇩🇪":

    Само ако знаеш колко си прав, та чак боли. Ама то в тоя кенеф е така, това една абсолютно безправова територия.
  • 17 немо

    16 1 Отговор
    То хубаво, че публикувахте адреса за тия които се интересуват от такива услуги, но с последната снимка може да ги откажете. Чудя се кой би дал пари за да клати това надуваемо..нещо?!

    Коментиран от #26

  • 18 Им бе цилус

    19 3 Отговор
    Това на снимката мъж ли е,или жена?Виждал съм по-симпатични надуваеми кукли,честно!
  • 19 Колко трябва

    21 1 Отговор
    Да бъдеш луд да плащаш за този крокодил
  • 20 Неразбрах

    12 2 Отговор
    Пъшкане има ли денонощно?
    💃💃💃
  • 21 Боруна Лом

    16 1 Отговор
    МАЛИИ,ТАА Е ЦЯЛ ХЕЛУЙН
  • 22 Батко ви

    13 1 Отговор
    ДЗВЕР БАТЕ ! ДЗВЕР !!!
  • 23 Механик

    9 2 Отговор
    Само не мога да проумея, какъв човек трабва да си, а по=скоро какъв вкус трябва да имаш, за да "посетиш" това НЕЩО.
    Трябва или да не те слуша главата, или да си супер-таковач, че да се случат нещата.
    А инак, мисля, че статията представлява реклама на Мис Катя. Дали е палтена или не, нямам понятие, но и децата вече ще знаят за нея, а какво се занимава и къде практикува. Каква по-добра реклама и ПР?

    Коментиран от #27

  • 24 Компаньонката

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "бушприт":

    Абе господине теб какво те интересува. Няма да спра да работя докато има интерес , търсена съм телефона всяка нощ ми изгаря.
  • 25 Компаньонка

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Тракиец🇮🇹🇮🇷🇺🇦🇧🇬🇯🇵🇩🇪":

    Само смей и ще те изцедя докрай. Няма да ми пречиш да работя, никого не смущавам. А вие мъже стойте си при семействата, а не хойкайте при нас.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 дедя

    0 0 Отговор
    УЖАС това чудовище как да го ........