Last news in Fakti

5 Декември, 2022 10:32 3 256 12

Гущеров глези Светлана във Виена

  • светлана гущерова-
  • христиан гущеров-
  • виена-
  • пътуване-
  • австрия

Двойката отново посети любимата им европейска столица

Християн Гущеров и съпругата му Светлана са във Виена, където съчетават полезното с приятното. Освен че се наслаждава на коледното настроение в австрийската столица, милионерската съпруга не е забравила и работата. Тя е помъкнала със себе си цял екип - фотограф, гримьор и фризьор, за да снима фотосесия в известен хотел. Кадрите ще бъдат използвани с рекламна цел – силиконката ще промотира празничната си колекция пижами, пише Хотарена.

Гущерова и мъжът обичат да посещават Виена. В края на миналата година те празнуваха там рождения ден на Светлана. Известно е, че двойката предпочита по-близки европейски дестинации за почивките си, защото Християн има страх от летене. Той мрази презокеанските самолетни полети и поради тази причина няма никакво намерение да стъпи на екзотични дестинации като Малдивите. Знае се и, че австрийската столица баща му Добромир Гущеров има къща.

Междувременно блондинката се похвали, че бизнесът ѝ с пижами се развива отлично. В онлайн магазина ѝ нощниците и комплектите за спане се продават за около 150-200 лв. Светлана усилено се е заела със задачата да промотира бранда си и неслучайно в последно време обикаля телевизионните предавания.

Хубавицата, която някога красеше кориците на еротичните списания, днес е майка на три деца и иска да забрави за миналото. Тя представя себе си като примерен родител, домакиня и съпруга. Гущерова е и много суеверна. Пред свои близки се оплакала, че хората ѝ завиждали за красотата, а на мъжа ѝ – за финансовите възможности. Поради тази причина се притеснявала от уроки и лоши очи.

Светлана е категорична, че никога няма да покаже наследниците си в публичното пространство. За разлика от други популярни личности, които дори изкарват пари на гърба на децата си с всевъзможно промоционални постове, тя стриктно пази дъщеря си и двамата си синове от любопитните погледи. „Отговарям на тези от вас, които ме питат кога ще покажа децата си – никога! Ако хората бяха малко по-добри и сърдечни, може би щях да ги покажа, когато пораснат!”, заяви преди време Светлана.

Извън ангажиментите си на домакиня и майка, блондинката се занимава основно с разкрасителни процедури. Тя е луда почитателка на естетичните корекции и пластичната хирургия. Милионерската съпруга е вманиачена на тема външен вид и е преминала през няколко пластични операции на носа, отделно през 5-6 месеца опъва лицето си с дермални филъри и ботокс. След първото раждане Светлана изду и бюста си със силиконови импланти. По думите ѝ го направила, защото мъжът ѝ предпочитал по-големите гръдни обиколки.

Прави впечатление, че блондинката все още е слаба като вейка, въпреки че три пъти е била бременна. Тя от години спазва режим и ако мине 45 кила, изпада в ужас. За сметка на това, съпругът ѝ пак е наддал – или поне това се вижда на снимките, които публикуваха от Виена. По едно време Християн беше смъкнал малко от излишните килограми, ала сега отново е върнал сваленото тегло.

Гущерова се похвалила пред приятелки, че по време на посещението си в австрийската столица е пръснала 20 бона за дизайнерски дрехи и аксесоари. Блондинката има широки пръсти и редовно смуче от банковата сметка на благоверния си, който пък е доста щедър към нея.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Боруна Лом

    17 0 Отговор
    КВО НИ ЗАСЕГА?
  • 3 Бичето

    6 8 Отговор

    До коментар #1 от "Даеееееба":

    Изроди, ама са бъкани с кинти и ти в панелката си мечтаеш да си с техните килограми и холестерол, но да си взимаш пълна вана с гущери и евра
  • 4 икономът

    19 1 Отговор
    Влечуги сър!
  • 5 Мето

    17 1 Отговор
    А нас КВО ни касае това.??
  • 6 Николай Ников от Велинград, с много

    11 0 Отговор
    Титли!! Кои с, му Родителите, какво и къде е работел бащата!! Нищо не се споменава за Родителите му!!
  • 7 ха ха

    14 1 Отговор
    Гущерова гонзовица била ....убавица.Виц,а синковеца ...бизнесмен-пак виц.
  • 8 123456

    7 0 Отговор
    Тя е помъкнала със себе си - това казва всичко ...
  • 9 Джонката

    6 1 Отговор
    Груххххх квиййккккк квийййкк грухххх
  • 10 Нарния

    8 0 Отговор
    Семейство Влечугови иска да им завиждат. Ама нещо не им се получава - само присмех, обиди, подигравки. Защо ли?! ОК, имат кинти, живеят в лукс, за разлика от обикновените българи, но о - ужас, никой не се интересува от псевдо елитния им и най-вече безсмислен животец на псевдо випове.

    Коментиран от #12

  • 11 Гост

    2 0 Отговор
    Буквално - червени боклуци.
  • 12 Дядо ви Курти от село Пиперково

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Нарния":

    Добре ,че дъртия Влечугов на времето направи пари от политиката и се оттегли във Виена да си гледа старините...