8 Декември, 2022 16:12 2 825 9

Тайните за красота на Ан Хатауей

  • ан хатауей-
  • красота-
  • тайни-
  • рутина

Ето как актрисата винаги изглежда безупречно

Тайните за красота на Ан Хатауей - 1
Снимка: БГНЕС

Има нещо воайорско задоволително в отделянето на фактите от холивудската уелнес измислица. И няма нищо по-забавно от това да се потопите дълбоко в здравната тенденция за деня. Но в свят, в който знаменитостите се кълнат в студени гмуркания, сок от целина и вода с лимон всяка сутрин, е освежаващо да видиш звезда да извлича ползите от проста уелнес рутина.

Разбира се, говорим за Ан Хатауей. Да, във винаги актуалните новини, Амелия Миньонет Термополис Реналди, принцеса на Геновия, става все по-блестяща година след година – и все още успява да прилича на себе си в тоалети, подобни на тези, носени в „Дяволът носи Прада“.

Благодарение на едно особено разкриващо интервю с нейния треньор Дон Саладино и намеците, които тя изпусна за това как изглежда, че старее в обратна посока, успяхме да разберем, че все пак Хатауей има няколко тайни, които може да са ни от полза, пише tialoto.bg. За щастие, тя ги споделя с нас точно навреме за студените дни, когато кожата ни има тенденцията да изглежда по-суха и по-груба от обикновено.

1. Задължителният слънцезащитен крем

Имайки предвид, че всеки около нас, включително и ние, иска да изглежда все по-млад и с по-освежена кожа, е важно да знаем как точно да постигнем тези ефекти и да задържим визията си красива възможно най-дълго.

Ан Хатауей изразява подобни чувства в интервю пред The Sun. В него тя говори по-подробно за отдадеността си да държи настрана вредните слънчеви лъчи. Цитира битката на баба си с рака на кожата като мотивация за прилежното и често прилагане на слънцезащитен крем. И предвид ирландския и френския произход на Хатауей, майка ѝ винаги е подчертавала важността на защитата на по-светлия ѝ тен.

Но актрисата не спира дотук. Въпреки че продуктите, които прилагаме локално, са ключов компонент за здравето на кожата, тя прави крачка напред със стария, но ефективен подход – скромният чадър. Особено в слънчеви дни може да я намерите скрита под сянката на любимия си аксесоар. Въпреки че може да се изкушите да пропуснете този понякога досаден и тежък за носене трик, знайте, че чадърите могат да блокират значителен процент ултравиолетова светлина – поне 90%, ако изберете черно.

2. Хидратация

Хатауей се кълне, че вечният блясък е по-често резултат от лесни, достъпни навици, отколкото от специални процедури и тенденции. Подобно на нейния ангажимент към слънцезащитния крем, тя е привърженик и на хидратацията. Наред с многобройните ползи от това да останем хидратирани, които всички знаем добре – насърчава здравословното храносмилане, повишава енергията и предпазва нашите стави – пиенето на достатъчно вода помага за поддържането на здравословен тен.

Водата винаги е един от най-лесните и достъпни начини да останете здрави и да поддържате кожата си в оптимална форма. Въпреки че определянето на редовната хидратация като чудодейно лекарство е пресилено твърдение, изследванията показват, че тежката дехидратация може да накара кожата да загуби своята еластичност.

3. Автентична е

Тенденциите идват и си отиват, но автентичността е вечна. Хатауей знае това добре и го прилага не само към това как се държи, но и към нейния стил и себеизразяване. Когато става дума за грим, тя набляга на придържането към изпитан и истински овлажнител и нанасянето му два пъти на ден. Що се отнася до очите – една от ключовите черти, които актрисата подчертава в почти всяка визия – тя превръща очната линия в основата на ежедневната си визия. И когато става въпрос за спирала, Хатауей избира сгъстяване на миглите.

Можете обаче да използвате всички най-добри продукти и да практикувате всички уелнес ритуали, но те няма да свършат работа без здравословна, любяща връзка със себе си. Хатауей е непреклонна в насърчаването на състраданието към себе си и добротата и това е една от многото причини, поради които тя е една от нашите любимки в Холивуд. Когато говори за кибертормоза в Шоуто на Елън Дедженеръс, Хатауей сподели цитат, който няма да забравим дълго време – „Ако не обичаш себе си, когато някой ти каже ужасни неща, част от теб винаги ще им повярва“. Думите ѝ са доказателство, че получаването на здравословен блясък е многостранно усилие. Истинската красота е резултат от работата върху себе си отвътре навън.

4. Психичното състояние на първо място

В интервю за The Chalkboard Mag, треньорът на Хатауей Дон Саладино споделя своята философия зад ефективната фитнес рутина. Въпреки че може да си помислите, че човек, който е обучавал хора като Блейк Лайвли, Емили Блънт и Скарлет Йохансон би предпочел мантрата „без болка няма победа“, той всъщност се фокусира върху изграждането на устойчивост чрез насърчаване на позитивното мислене.

Когато обсъжда как е помогнал на Хатауей да се подготви за ролята в сериала WeCrashed, Саладино подчертава важността на умствената и емоционалната „инвентаризация“, за да получите по-ясно разбиране за това как се представяте на тренировките си. В крайна сметка той помага на актрисата да намери радост във всяко едно упражнение.

Силовите тренировки са в основата на техните съвместни сесии и преди да ги отхвърлите в полза на тежкото кардио, нека ви споделим ползите от тях. Те не само тонизират тялото, подобряват мобилността и повишават скоростта на метаболизма, но също така могат да изградят увереност и да бъдат начин да повярвате в себе си. Ако търсите да пресъздадете привидната лекота и радост, с които Хатауей се разхожда всеки ден, 2023 година може да се наложи да бъде началото, в което ще направите силовите тренировки ваш приоритет.

5. Фокусира се върху хубавите чувства

С разпространението на Instagram и TikTok, сочещи непрекъснато нарастващата мания на нашето общество към външния вид, не е изненада, че се фиксираме именно върху това. Но когато става въпрос за разработване на тренировките на Хатауей, Саладино иска да изясни едно – за да бъде нещо ефективно, трябва да обърнете внимание на процеса. Вместо да приоритизира загубата на тегло или да създаде рутина, ориентирана към резултатите, той се свързва изцяло с функционална годност. С други думи, иска работата, която върши с Хатауей, да ѝ помогне да се чувства по-добре в ежедневието си.

„Моята цел е клиентът да си тръгне след 45 минути, чувствайки се по-добре. Поддържането на това, което наричам „качество на настроението“, е от изключителна важност“, каза той пред The Chalkboard Mag. Точно така, когато става въпрос за обвързване с рутинна тренировка или какъвто и да е навик за уелнес по този въпрос, състраданието към себе си е от ключово значение.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    3 3 Отговор
    Завиждаш нали авторке
  • 2 Много е красива

    5 3 Отговор
    обаче е фатална жена.

    Коментиран от #3

  • 3 ТИРбушон

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Много е красива":

    Клюките твърдят че е рядко надменна и злобна жена....
  • 4 Aлфа Bълкът

    9 0 Отговор
    То тая работа беше преди 15-20г.
  • 5 пфууууу

    6 8 Отговор
    40 годишна скумрия...айде нема нужда.
  • 6 Ром Бакарди

    2 1 Отговор
    Вав филмат "бандиткити на оашън" там най хараби я уписват: асъл бамби! Сас комбали кат на кошута, хараби ци.ци., стегнату тяло!
  • 7 12345

    8 0 Отговор
    От значение са поддръжката и генетичните фактори, тва колко си позитивен, няма голямо значение.
  • 8 12345

    5 1 Отговор
    Ботокс също помага
  • 9 Да, да

    3 0 Отговор
    Шукар, шукар!