Last news in Fakti

11 Декември, 2022 15:53 3 498 13

Жана Бергендорф с равносметка за наркотиците, музиката и грешките (ВИДЕО)

  • жана бергендорф-
  • певица-
  • наркотици-
  • музика

„Наркотиците за мен станаха повече от приятели.", призна певицата пред Мон Дьо

Преди 10 години, когато Жана Бергендорф стъпи триумфално на върха в музиката нейният глас помете като ураган и събра по пътя си любовта на милиони в България. Но тази декада на голямо пеене, купони, наркотици, насилие и арест, превърнаха кариерата ѝ във влакче на ужасите от лунапарк, пише NOVA.

Дори грандиозният ѝ глас и успех не успяха да скрият, че преживява огнения ад на наркотиците и насилието. И от обичаната, тя се превърна в мразената. После Жана се оттегли за две години от музиката. Не по нейно желание.

„Прекалено ми дойде всичко това, свързано с известността, с нападките. Това ме накара да се чувствам самотна и исках да наказвам себе си. Не мисля, че артистът наказа мен. По-скоро мисля, че аз самата като човек се опитах да накажа артиста Жана”, споделя тя.

„Хората не знаят колко боли да бъдеш на моето място. И да бъдеш на мястото на всеки един друг артист, който е бил нападан по този начин и осъждан. Покрай болката, може би, съм научила много неща. Защото тогава осъзнаваш какво ти не трябва да бъдеш за другите”, казва още Жана.

Много хора, обясни тя, са имали интерес да я изкарат „лошото момиче”. „Това да бъдеш бунтар в нашите среди не е добре прието. Ти си един продукт и той трябва да работи по механизъм. Аз не живея така. Когато излезеш от рамката, вече не си добре дошъл”, категорична е тя.

„Наркотиците за мен станаха повече от приятели. Намирах отдушник. Когато ми беше забранено да пея, душата ми крещеше. Забранено ми беше, защото така трябваше. Защото такъв беше договорът. А и защото хората обичат да нараняват”, разкри още Жана.

„Наркотиците не заместваха нищо. Те само унищожаваха. По онова време не можех да го разбера. Няма да позволя повече да ми се случат такива гадни емоционални събития. За това време разбрах, че нямаш право да убиваш себе си заради грешките на други хора”, обяснява певицата.

Най-лошото за нея било това, че са я игнорирали, че е нямала право да пее. „Да те обиждат по улиците, да ти скачат на бой. Имала съм такива моменти. Това се приема разрушително. Най-гадното е, че самият ти не знаеш какво да направиш, защото си сам”, заяви тя пред Мариан Станков - Мон Дьо.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аошгайшжгйаошг

    23 1 Отговор
    тва на видеото - "оно" ли е ?

    бегам пия една люта ракия белким забравя ведяното
  • 2 АБВ

    30 2 Отговор
    Айде стига с тези боклуци
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Как

    27 3 Отговор
    Странно, нищо не работи, а има пари за наркотици.
  • 5 Жана Бергендорф

    13 1 Отговор
    е от ДБ !!!!
  • 6 Читател

    11 1 Отговор
    Преди Кали са тоя крокодил Абе вие не сте добре нещо,кой го интересуват тези
  • 7 Боклик

    9 1 Отговор
    Тия от 1-во униформените ги имам за най-корумпираните в София, ама им съчувствах, заради поведението на тая к.ов.ра, ако нямаше ден без да приберат нея и приятеля и в 3-4 заради пиянски скандал след субстанции, то бяха някъде из БГ на участие, че някои луд и е платил да пее…
  • 8 123

    9 2 Отговор
    Тая е сключила договор със Сатанистите, но е решила да се отегли. Сключиш ли веднъж договор с Двола няма връщане назад.
  • 9 ЦУКИ

    12 0 Отговор
    Мастия от дъното в БГ.
  • 10 123456

    6 0 Отговор
    няма ли кой да я почерпи с една свръхдоза ....
  • 11 БАЯ СЕ Е ОПУЛИЛА КАТО КОКОРЧО ОТ БЕЛИТЕ

    1 0 Отговор
    ПЪТЕЧКИ - ПРИЛИЧА НА СКРОФУЛ !
  • 12 НЕПРИВЛЕКАТЕЛНА ФИЗИОМУТРА !

    1 0 Отговор
    ................................
  • 13 що погледа и е като на абстиненцирал

    0 0 Отговор
    гледащ двойна доза !?