12 Декември, 2022 11:15 7 014 12

Камелия Тодорова най-накрая спря алкохола

  • камелия тодорова-
  • алкохол-
  • внуци-
  • кариера

Щастието, че е станала баба, спасило певицата от демоните на миналото, които я тласкали към алкохола

Камелия Тодорова най-накрая намери сили да се раздели с най-големия си проблем - алкохола. В по-следно време примата на родния джаз надига единствено чаши с вода. Дори на светски събития, където се леят скъпи питиета, тя е непоклатима и напълно трезвена, пише "Уикенд".

За проблемите на Камелия Тодорова с алкохола се носят легенди. Говори се, че те са били най-голямата спирачка в живота и кариерата на талантливата певица, която и днес - месец преди да навърши 69 години, е в отлична форма като изпълнител и може да сложи в малкия си джоб почти всяка от младите си колежки. Самата Камелия не крие за своя проблем. В спектакъла си „Моят глас” преди около година тя разказа, че е пиела от мъка и се е мразела за слабостта си. Явно обаче тези горчиви дни вече са останали в миналото.

Напоследък звездата на родния джаз не близва алкохол дори когато всички около нея надигат чашите. Репортери на "Уикенд" вече на няколко пъти я забелязват в компания по софийските заведения. Прави впечатление, че дори всички край нея да вдигат наздравици, изпълнителката не си поръчва нищо друго освен вода. Тя редовно се появява на светски събития в изряден вид, изключително елегантна, с перфектна прическа и очевидно - без да е близнала алкохол. В поведението си е тиха, обрана, държи се с огромно достойнство, както подхожда на статута ѝ на една от най-големите певици в страната. Прави също така впечатление отношението на останалите в компанията към нея - с подчертано уважение.

Говори се, че откакто не пие, кариерата ѝ също е тръгнала във възходяща посока. Освен собствените си изяви тя прави концерти и с млади колежки като Рут Колева и Милица Гладнишка. Говори се, че Камелия от години водела борба с алкохола и явно най-накрая е излязла от тази схватка като победител. Според слуховете тя е търсила помощ от психолози, които са специалисти по зависимости. Най-силният ѝ стимул да остане трезвена обаче били двете ѝ дъщери Рейчъл и Мириам-Ребека, които я даряват с две внучета.

Щастието, че е станала баба, спасило певицата от демоните на миналото, които я тласкали към алкохола. Тя неведнъж е споделяла пред медиите, че от бъдещето си иска най-много да бъде здрава, за да се радва на своите деца и внуци.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 смисъл от статията нула

    15 20 Отговор
    не я знам каква е тази и защо трябва да четем за нея ?

    Коментиран от #3, #7

  • 3 Погледни

    11 4 Отговор

    До коментар #2 от "смисъл от статията нула":

    автора на статията
  • 4 Хасковски каунь

    9 6 Отговор
    Алкохолът не е проблем. Проблем е Камелия , че не може да го поема / алкохола де /
  • 5 Къде е Меси

    4 6 Отговор
    Остана да спре и да гласува за герп
  • 6 Рая

    20 5 Отговор
    Камелия Тодорова е най-добрата българска певица, но
    пее джаз, а не чалга или панаири и затова не е позната и харесвана от чалгарите и комунистите, които познават и признават само чалгата и Лили Иванова.
  • 7 Тъщата

    22 1 Отговор

    До коментар #2 от "смисъл от статията нула":

    Значи общата ти култура е под 0.
  • 8 влък

    2 3 Отговор
    "В по-следно време..."
  • 9 шам фъстък

    16 1 Отговор
    Преди беше Кеми Тодороф.
  • 10 Гацо

    9 1 Отговор
    И язе така...Таман спрем да пием и хоремаго докарат пак пиение...
  • 11 Максима

    6 1 Отговор
    Максимата на алкохолика - Без едно си мога, но с едно не мога !
  • 12 Наблюдаващ

    2 0 Отговор
    .. по Софийски заведения само за да пие вода...