Last news in Fakti

12 Декември, 2022 16:45 969 4

Над 300 скиори, облечени като Дядо Коледа карат ски за благотворителност в САЩ (ВИДЕО)

  • скиори-
  • дядо коледа-
  • благотворителност-
  • ски курорт

Акцията се състоя в курортния град Нюри в САЩ

Над 300 скиори, облечени като Дядо Коледа карат ски за благотворителност в САЩ (ВИДЕО) - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

Куп двойници на Дядо Коледа излязоха на ски пистите, за да разпръснат сезонно настроение в зимен курорт в американския щат Мейн в неделя, предаде АП.

Повече от 300 весели старчета - всички облечени в червено, се впуснаха заедно надолу по планината с бели бради и шапки на Дядо Коледа, развяващи се на вятъра.

Зрелищното събитие привлече вниманието на гостите на ски курорта „Сънди Ривър“. Каращ ски Гринч и коледна елха върху ски се присъединиха към партито, пише БТА.

Нещо обаче липсваше, за да бъде истинска зимната страна на чудесата – беше паднал съвсем малко естествен сняг. Машините за правене на сняг в „Сънди Ривър“ обаче произведоха достатъчно снежинки, за да се спази годишната традиция. Събитието „Неделен Дядо Коледа“ в този курорт набира популярност в продължение на повече от две десетилетия, като тази година събра 7500 долара за местна благотворителна организация.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 марокански Москвич

    1 0 Отговор
    В Росии дед Мароз кара Камаз.
  • 2 Адам Хилтън

    0 0 Отговор
    7500 долара в Америка не стигат на един диабетик, да си осигури инсулин за 1 година само. Ако искаха истинска благотворителност тия хора, да застават пред Белия дом или Капитолията, и да не се спират да протестират за безплатно универсално здравеопазване за абсолютно всички - как не ги е срам в държавата която сама твърди че е "най-богатата в света", да няма гарантирана медицинска помощ за всички?
  • 3 ХХХ

    0 0 Отговор
    Ние чакаме дядо коледа байдън да ни изпрати евра да се стоплим, че студ скова България
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.