14 Декември, 2022 11:58 10 961 10

Алена Вергова спира дъха с артистична визия за ВИДЕО

  • алена вергова-
  • юлиан вергов-
  • дара екимова-
  • визия-
  • участие

Дъщерята на Юлиан Вергов и Дара Екимова се допълват съвършено в най-новото видео на младата певица

Али Вергова определено е във вихъра на творческата си кариера. Звездният ѝ баща Юлиан Вергов е казвал в интервюта, че не иска дъщеря му да се занимава с актьорско майсторство, но всички сме чували поговорката за крушата и дървото, пише каналът Vbox7.

Али е студентка в НАТФИЗ и вече има актьорски изяви, но все още не е направила големия си пробив. Няма да бъде никак изненадващо всъщност, ако скоро Алена, в чиято кръв безспорно тече артистичност, направи нещо сериозно в киното и театъра.

Като за начало тя участва в най-новото видео на друга известна щерка - Дара Екимова. Али играе главна роля в "


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калайдживерго

    10 3 Отговор
    И тази ми изглежда бита...
  • 2 А реват, че в политиката и бизнеса

    27 2 Отговор
    Имало шуро-баджанащина! И после - никой не подпомага културата, а то там пълно с некадърните отрочета на известни бащи - ивайло калоянчев ли не щеш, андрей слабаков ли, марта вачкова ли, на тодор Колев дъщеря му, даже не си спомням името й, шошото на Константин Коцев, сигурно и мукито на Стоянка щяха да набутат, ако не беше толкова тъпо и мързеливо!
    И сега - нова реколта: на Зуека дъщеря му, на Вергов, на ива екимова и Дими (бог да го прости), на ваня щерева певицата и т.н. и т.н….
    Един от тия поне, да има истински талант?
  • 3 зрителъ

    17 3 Отговор
    ми като ги гледам на снимката са готови да играят във филми за възрастни.
  • 4 абе,

    26 2 Отговор
    Направо ги съжалявам тези момичета с връзкарското пробутване ...нови Марти Вачкови за посмешища и подигравки от народа.

    Коментиран от #9

  • 5 АРЕС

    20 2 Отговор
    Тези двете само ако могат да осъзная колко са смешни,жалки и бездарни ще се скрият миша дупка.Страшна пошлост и простотия .
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 един от стадото

    13 2 Отговор
    ..и накрая всички свършват на бунището. Пардон чалготеките, на масите или под масите. Пък тейковците и мамите им се правят, че не виждат и им бият финансови инжекции и пак се правят, че не виждат ония другите с истинската игла. Така беше при народен, заслужил и обикновен артист, така е и сега и при псевдоартист. Но не им пречи на спонсорите на отрочетата им да се намърдват в журета, комисии, народни събрания, новогодишни програми и водещи на най обикновени тъпи предавания и игри. Важно е парА да пада и то яка. Нищо, че щерката или синковеца е хванал кривия път. Криворазбраната ци/ли/вилизация. Войников не е бил ич прозд чиляк, май..
  • 8 ами,

    17 2 Отговор
    Али Вергова има същият агресивен вид като баща си.Ако някой /мачо/като него я опердаши какво ли ще видим като реакция от Вергов.
  • 9 ами,

    13 1 Отговор

    До коментар #4 от "абе,":

    Доста артисти вече си пробутват децата по сериалите.Например двете момиченца от сериала/ Мен не ме мислете/ по БТВ, които играят децата на главната героиня са направо трагична работа.Никакво присъствие,никакъв талант.Едни статични, вяли, апатични, едва си издекламират заучените фрази.Ама пробутани от напористи родители.
  • 10 Въпрос на време

    7 1 Отговор
    Тази Вергова си е стопроцентова последователка на Сафо!