Last news in Fakti

14 Декември, 2022 12:33 33 985 17

Веселка спечели "Фермата" за втори път, но си тръгва горчиво обидена

  • фермата-
  • веселка маринова-
  • победителка-
  • обида

Участничка в риалити формата обиди абсурдно двукратната победителка

Двукратната победителка във "Фермата" Веселка спечели 100-те бона, но една от съфермерките ѝ я обиди грозно. Гимнастичката Валерия директно я захапа, че трябва да отслабне. Забележката ѝ жегна и разстрои Веселка, която не си позволява да коментира външния вид на останалите участници и има високо мнение за себе си, пише Марица.

Бившата конярка беше болезнено слаба при влизането си в предаването, но видимо напълня в лицето, по ръцете и бедрата след почти три месеца в стопанството. „Тук ядем по три пъти на ден, най-често въглехидрати, а навън се храня много по-малко – не че спазвам някакви диети, просто не ми остава време“, обясни промяната във външния си вид многодетната майка от село Борима.

„Още на 15 години се научих да работя на банциг... На 18 се роди първото ми дете, но аз си ходех на работа, защото беше на 200 метра от вкъщи. Прибирам се, нахранвам детето и се връщам на работа. После заминахме за Ловеч, средната дъщеря се беше родила. Мъжът ми пострада при инцидент и не можеше да работи. Наложи се аз да изхранвам семейството. Започнах в дърводелска фирма, като бях бременна във втория месец с малкия. Тогава най-близката ми приятелка, ама най-близката, дето съм дала всичко за нея, завидя, че шефът ме хвали как работя. И му казала, че съм бременна. Шефът ме освободи и с нея се скарахме. До този момент спяхме при тази приятелка и след скандала се изнесохме. Първата вечер спахме в един вход. Това е най-гадният ден в живота ми“, разказа за тежките си преживявания преди дни Веселка пред останалите фермери.

На следващия ден тя намира квартира и започва да търси нова работа. Взимат я в „Топливо“, където работят само мъже. Тя е единствената жена и се труди безспирно до края на бременността.

„Била съм на ръба и много отчаяна. Какви ли не мисли са ми минавали през главата, но винаги има решение. Няма безизходица“ – категорична е отрудената млада жена, която е горда многодетна майка, а сега и напълно заслужено двукратна победителка в аграрното риалити шоу.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 125 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андриана

    113 20 Отговор
    А тая па Валерия е едно злобно кюфте. Веселка заслужава победата, има три деца. Да е жива и здрава.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 123456

    108 15 Отговор
    Ако не друго , то Веселка заслужава уважение за трудолюбието и скромността си.
  • 4 💨💨💨💨

    12 24 Отговор
    Коя ? И от кое шоу??
  • 5 Реалист

    22 63 Отговор
    Абсолютно незаслужено си открадна първото място. Веселка да ти кажа часовия отзвук. Ти си изпроси класирането по един недостоен начен като манипулира обществото чрез твоята натрапчива съдба и провокира съчувствше в голяма част от обществото. По всякакъв повод ти напомняше за това в разговори с някои от участниц
    ите със съзнанието че се записва и предава. Нечестно е и по този начин далече няма стигнеш и с тезш 200 хил.пева. В битките другите участнички те биха и те едващи да сречелят
    Ще ти засезви награзата ако мко съвест имаше

    Коментиран от #10

  • 6 Непознат

    54 9 Отговор
    Според мен това предаване не е реално така за какво е тая арена некои излизат да се бият и доказват сила и на финала печелят съвсем други некак си не е редно
  • 7 Несправедливост

    55 8 Отговор
    Защо се бият тогава, като определят зрителите, кой да спечели.
  • 8 кастроли

    29 19 Отговор
    Жена да работи на банцинг!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!До къде сме паднали само! Все едно мъж да работи в детска градина.
  • 9 Анонимен

    35 23 Отговор
    Абсолютно незаслужена победа този път.Реално ли е това други да се блъскат и потят по арената.А определянето на наградата по симпатия на суверена
  • 10 КАЖИ ЗА ВЕСЕЛКА ЧЕ НИТО ВЕДЪЖ

    61 8 Отговор

    До коментар #5 от "Реалист":

    НЕ КАЗА ЕДНА ОБИДА ИЛИ ЛОША ДУМА ЗА ДРУГИТЕ А ДРУГИТЕ КОИТО СА ИМАТ ЗА ОБРАЗОВАНИ ГРАЖДАНЩЕТА СА СКЪСАХА ДА РЪСЯТ МРЪСОТИЯ ИДИН ЗА ДРУГ.
  • 11 Aлфа Bълкът

    27 26 Отговор
    Нейната седмица я гледах, глупава, необразована, не може да говори, млящи и говори като се храни. Задаваха ѝ някакви въпроси за 2-3 клас и пак се затрудни да отговори.
    Такива хора в България са богопомазаните!
  • 12 Анонимен

    30 3 Отговор
    Веселка... и името ти подхожда. Запиши хуманна медицина. От мен, бъдете в семейството ви много здрави и щастливи.

    Коментиран от #13

  • 13 И кое семейство визираш

    22 14 Отговор

    До коментар #12 от "Анонимен":

    От първия родила на 18, вторият я взема с детето и имат още 2, после след първите 100 бона го изритала, щото пострадал при злополука и вече не й трябва и сега е с трети,.който я бил спечелил с отношението му към децата й.Та за какво семейство говориш. Прост човек като се види с пари и му се вирне носа, ама да видим като свършат. А по повод забележката на Валката. - тя по-скоро прилича на щангистка, отколкото на гимнастичка. А тия, дето са гласували за Веселка за пореден път доказаха, че с определени методи лесно се поддават на манипулации, без значение какво избират.
  • 14 така мисля

    22 6 Отговор
    истинският победител е Яни
  • 15 абе,

    10 1 Отговор
    Валерия в лицето изглежда много по-зле от Веселка с малките си очички,нарисувани вежди и напомпани джуки.Типичен селски чалгарски кифльок.
  • 16 Ели

    1 1 Отговор
    Нагласено е да спечели
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.