Last news in Fakti

15 Декември, 2022 16:28 6 072 14

Какво се случва с участничките в "Ергенът" след риалитито?

  • ергенът-
  • участнички-
  • виктория капитонова-
  • виктор стоянов

На някои от тях известността им бе твърде кратка

Романтичното шоу "Ергенът", което представиха за първи път на българския зрител през миналата пролет предизвика грандиозни дебати в социалната мрежа. От предаването със слава се сдобиха както самият ерген Виктор, така и още няколко красиви момичета. Само, че известността им бе твърде кратка, когато си ги спомним, се питаме как продължават живота си днес.

Зори Джи не бе сред най-големите хубавици, но стана любимка на някои от зрителите. Момата не можа да спечели сърцето на ергена, страда известно време, но бързичко успя да се справи с любовната мъка. Иначе тя продължава да си е работлива, много знаеща и се изявява на много фронтове. Но дали е открила жадувания принц не става ясно, но от снимките, които публикува в личния си Инстаграм.

Людмила или по известна като Люси не успя да стане любима на публиката. Не се хареса и на Виктор, но някак си се промъкна до самия край на шоуто. А какво прави устата Люси днес? Ами нищо особено. Продължава да развива бранда си за облекло,не се знае да има приятел, но пък не спира да излиза с много приятелки.

Повечето помнят Благовеста Бонбонова, която самата тя се нарече, че е ходещ секс. Блажка се пробва да успее като инфлуенсърка, но не ѝ се получава. Но пък за сметка на това е влюбена , има приятел и на любовния фронт е спокойна. Остава загадка дали работи, но явно има кой да я издържа.

Гери Стаменова бе сред момичетата, които страстно си падаха по Виктор. Ама той не си падаше по нея. Тя продължава да бъде певица, но към дадения момент е в някакъв застой, но състоянието ѝ може да е временно.

Алекс Гърдева е момичето, което предизвика съжалението на зрителите. Хубавата психоложка отдавна е забравила ергена, както и тяхната любов. Гърдева най-демонстративно заряза Виктор , продължи кариерата на психолог и се развива като инфлуенсърка и по всеобщо мнение ѝ се получава.

И накрая да споменем победителката Виктория Капитонова. Тя спечели Ергенът, но победата ѝ може да се нарече фиктивна. Защото Алекс и я отстъпи. Рускинята се показа като жадна за скъпарски неща и крайно меркантилна жена, напълно в духа на нейните сънароднички. Вики продължава да рекламира доста неща, но не е известна като топ влогър.

За Капитонова се разбра, че е била участничка в курс по секс още преди да влезе в шоуто. А по-точно се обучавала на фелацио.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зевзек

    16 0 Отговор
    "Какво се случва с участничките в "Ергенът" след риалитито?"

    Ккаво да става, продължават да са моми и да си търсят милионер ерген. Никоя не се оженила, ако ставаха за семейство, нямаше да се занимавта с това ТВ шоу и да търсят милионер за съпруг.

    Коментиран от #4

  • 2 ами,

    13 0 Отговор
    Аудиторията не се интересува от тези госпоДжи.
  • 3 Фикри

    13 1 Отговор
    Какво да се случва, вдигната тарифите ...
  • 4 Фикри

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Зевзек":

    Пък и след този резил по телевизора , още по - трудно ще се омъжат.
  • 5 Какво се случва ли с момите

    14 0 Отговор
    цъкат по фейса, броят лайкове, постват снимки, показват съобщения от мераклии на посестрими, ходят по улицата и гледат в мобилния и все неща както другите моми
  • 6 мани мани

    14 0 Отговор
    нищо не се случва, същите кухи лейки са си
  • 7 мани мани

    14 0 Отговор
    а тези кухи лейки един ден ще станат кухи лелки и тва ше е всичко, което се е случило :)
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Анонимен

    6 2 Отговор
    Лелеа па точно оная Александра с тия уста от едно ухо до друго да е красавица...вкус другар няма.
  • 10 123456

    4 0 Отговор
    пропаднали Корвети, шавролети !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Дядо Йоцо гледа

    7 0 Отговор
    Каквото се случи и с псевдо ергена. Театрално много искаше жена и деца, а освен да прави тъпи реклами и обиколки по тв студия, в които да показва фасетите и присадения си перчем като застаряващ чичка цяла година, нищо друго не се случи. Хората гледаха тъпото предаване заради затворените заведения и ограничения, а не защото ги интересува какво ще се случи с временните обитателки на курника!

    Коментиран от #14

  • 14 ха ха

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "Дядо Йоцо гледа":

    Чудесен коментар, браво право в десятката.