Last news in Fakti

19 Декември, 2022 08:22 13 117 19

Кубрат Пулев поставил ултиматум на Андреа: "Ако отслабнеш, ще се върна при теб!"

  • кубрат пулев-
  • андреа

Двамата са разделени повече от 2 години

Кубрат Пулев е казал на Андреа, че иска да се съберат и е съгласен да си дадат втори шанс, но само ако отслабне и спре да пее. Боксьорът постоянно пускал “въдички" на бившата си половинка, играейки си с нейните чувства, твърдят близки до блондинката. Двамата са разделени повече от 2 години, но фолк дивата продължава да си говори за Кобрата, както и да го обича. Тя не може да започне живота си на чисто и да се отърси от него. Пулев пък никак не ѝ помагал, като я търси и ѝ дава напразни надежди за семейство, научи „Уикенд".

Спортистът казал на бившата си, че може да се съберат, но ако отново стане слаба, роди му дете и се откаже от кариерата си на певица. Последното никак не се понравило на блондито и тя категорично отказала предложението на Пулев.

Въпреки че Кубрат има дете, което скоро ще стане на годинка, но упорито го крие от обществото, той продължавал да търси Андреа и да ѝ „пуска мухи в главата".

Кобрата живее с майката на бебето, която беше приятелка на Андреа, но продължава да си общува с други жени.

На него явно му се иска да си върне Андреа, защото знае, че тя е добра, наивна и ще кротува с него, но този път тя го отряза. Писна ѝ, особено след като разбра за нескончаемите му изневери.

Колкото и да го обича, знае, че всичко ще се повтори, а не иска да има такова семейство.

Все пак държи да има верен съпруг, който да я подкрепя, а не да ходи целогодишно с рога" - издадоха близки до сапаревобанската дива пред "Уикенд".

Блондинката от години има проблеми с килограмите, като в началото започна с трупване на около 5 кг, които не се забелязваха, после станаха 10, а след това дойдоха психичните ѝ проблеми и антидепресантите, като положението с кантара стана съвсем трагично и тя качи над 25 кг.

"Влоших се психически и напълнях. За мен по-страшно беше не напълняването, а чувствата, които изпитвах. Ходих на психолог, усещах се особена. Търсех подкрепа от Кубрат, но той не ме разбираше. Това ме срина. Тогава започнах да приемам успокоителни хапчета", разказа преди време певицата. И сподели, че години наред е живеела в измислен свят, който си била създала сама.

Връзката ѝ с Кобрата се пропукала след целувката му с Джени Суши. Това било началото на края. Днес изпълнителката се мъчи да влезе във форма, но изобщо не мисли да се отказва да пее и да се връща при Кубрат. „Да, искам да имам деца! За мен създаването на деца е толкова важно, колкото и те самите да израснат в семейство, където роди-телите им са опора един за друг. Родителите са пример и влияят много на ментално състояние на децата. Искам да имам деца от 7 години, но за мене бракът има значение. Ако идеята е просто човек да се размножи, тогава винаги може да намери сурогатна майка или жена, готова на всичко, само и само да е до някого. Докато след време това всичко ще се обърне срещу нея" разсъждава мъдро фолк певицата, която прогледна за кръшканията на бившия си годеник, с когото бяха заедно цели 13 години.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаглей

    67 0 Отговор
    Нито тя ще отслабне нито ти ще поумнееш. Стойте си така,

    Коментиран от #9

  • 2 Прав е

    29 6 Отговор
    Жените най-накрая трябва да разберат, че превръщайки се в ловни топки не е в ничий интерес и е грозно.
  • 3 1111

    36 3 Отговор
    В повечето случай качването на килограми се дължи на стрес,инсулинова резистентност,хормонални проблеми или друго заболяване. Свалянето е почти невъзможно. А при него проблема е във високата самооценка,а всъщност му липсват гънки на сивото вещество. Изобщо мъжете в БГ е нужно да се образоват малко.
  • 4 Клошаряда масква 2022, финал декември!

    14 10 Отговор
    Гнусни примитивни чалгари мечтаещи в рубли!
  • 5 Тиквата

    14 3 Отговор
    АЗ ша я зимам и дебела
  • 6 Колев–Босия

    19 5 Отговор
    Връщай се, Кубрате.
    Тя е вече отслабнала.
    Умствено.
  • 7 Кака Мара

    5 6 Отговор
    На Андрея и е направена магия на външния вид. Чела съм нападения към нея изпълнени със свръх омраза . Да търси руски майсторици да и я развалят иначе ще и се скапа и здравето. Аз бях в нейното положение. Развалих си магията и до една година си върнах живота и здравето.
  • 8 Служба чистота

    14 1 Отговор
    Боклук до боклука в това кътче на света.
  • 9 Един шофьор

    29 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гаглей":

    Как ще поумнее те са го млатили в главата млатили.
  • 10 Ами Кобрата

    26 1 Отговор
    не е красавец.Как може да иска от Андреа да отслабнем.Или обичаш както си е ,или раздяла.Защо я търси още и не я остави да гради бъдещето си.
  • 11 въпросче

    21 0 Отговор
    И защо й трябва да отслабва на Андреята? Така си е мъноуго добъре. И за къф дедов й е Пулев? Да си намери някой нормален мъж.
  • 12 Мнение

    11 1 Отговор
    Явно Кубрат тактично иска да каже на Андрея, че не исща да е с нея, но не може като мъж да застане и да й го каже, затова й поставя невъзможни условия, като това да спре да пее.
  • 13 Мдаа

    10 2 Отговор
    Кубрат също обича Андрея, но слуша хейта на хорското мнение и брат си, затова не е щастлив и търси други жени.
  • 14 6нтщ5ж

    18 0 Отговор
    Явно Андрея има нужда от психолог, известността и връзката й с Кобрата не й понесоха. Време е да стъпи здраво на земята и да приеме реалността, а не измисления свят, който си е създала в мозъка си.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Предлагам

    6 0 Отговор
    местенето да започне сега.
  • 17 Дани

    6 1 Отговор
    Ако е това което искаш ,подкрепа разбиране и не го намираш в него по добре се откажи,можеш да си намериш подходящ мъж според твоите критерии а то има потърси ,който да не ти поставя такива условия ,който да обича музиката и теб,като човек и така всичко ще се нормализира в твоя живот !
  • 18 Аз пък харесвам сланинести...........

    3 0 Отговор
    Ако иска да дойде при мен
  • 19 Рамбир Калуджа

    4 0 Отговор
    Аман от тоя пишман боксьор и тази силиконова маймуна.