29 Декември, 2022 22:30 11 879 30

Изберете мъж според тези 4 критерия и изтрийте останалите от живота си

  • мъж-
  • критерии-
  • отношения-
  • връзка

Психолозите ни дават насоки как да разпознаем стойностния мъж и какви са основните му качества

Изберете мъж според тези 4 критерия и изтрийте останалите от живота си - 1
Снимкa: Shutterstock

Изберете мъж според тези 4 критерия и изтрийте останалите от живота си

Когато избирате мъж, е важно да не правите типичната грешка на повечето жени - избор въз основа само на един критерий. Психолозите ни дават насоки как да разпознаем стойностния мъж и какви са основните му качества.

Има няколко типа мъже, които не стават за сериозна връзка. Научете се да отсявате мъжете по четирите качества, описани по-долу. Това ще ви спести много време и усилия.

Той е открит относно целите си във връзката

Достойният мъж знае много добре какво иска от една връзка и в частност от вас самите. Той не се страхува да говори за това. Никога не би си позволил да ви остави в несигурност, да ви мами и губи времето. Той е предсказуем и стабилен, така че с него можете да бъдете спокойни.

Той дава всичко от себе си

Ако той е казал, че иска от вас истинска връзка, любов и брак и в същото време не се страхува да се отдаде изцяло на това, значи пред вас стои ценен мъж. Неговата любов и чувства не са само на думи. Той иска да направи животът ви по-добър.

Такъв мъж ще остане ваша опора дори в кризисни ситуации. Опитайте се да не манипулирате такъв мъж, защото ако той е силен, умен и наистина ви обича, вашият опит да го контролирате ще разбие сърцето му.

Той може и да говори, и да слуша

И тук не става въпрос просто за „как беше на работа“ или „какво прави днес без мен“. Стабилният мъж задава въпроси, изслушва ви и проявява интерес към това, което казвате. С разговора той се опитва да разреши някои проблеми, да направи компромис, да хвърли повече светлина върху тази или онази ситуация.

Стойностният мъж винаги поддържа диалог с вас, защото се интересува искрено от доброто съвместно бъдеще.

Той е намерил своето място в обществото

В живота му има занимание, в което той е най-добрият. Той е полезен за обществото и знае как да направи нещо много добре, затова е финансово успешен. Може би притежава собствено жилище, няма дългове и има пари, за да покрие всичките си нужди.

Ако той няма нормална работа, дрехите му изглеждат зле и се храни неправилно - това предполага, че не го е грижа за себе си. А това означава, че няма да го е грижа и за вас.

Вашият спътник в живота трябва да отговаря на всички тези четири критерия. В противен случай връзката няма да е нито приятна, нито дълготрайна. Поне това е мнението на психолозите.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    34 0 Отговор
    Охо..... даже му дават право да говори.....!!!
  • 2 ЩЕ СИ ЧУКАТЕ ГЛАВИТЕ !

    24 0 Отговор
    МЪЖЕ ! Бягайте от такава жена !
  • 3 Саламова

    11 0 Отговор
    Аз намерих моа даето ми купува тенджери и монтира панти мноо добре
  • 4 Гост

    20 1 Отговор
    Ако си търсите мъж по тези критерии, не се чудете защо аз си търся жени по един-единствен критерий.
  • 5 Ехото...

    23 9 Отговор
    Сбърканите възприятия на жените , причиняват големите нещастия във връзките им ! Като искате да се държите като мъже , и някой да ви слуша , плащайте всички сметки ! Иначе , защо си въобразявате , че мъжът ви , ще ви плаща , и ще ви слуша ?! Знаете - който плаща , поръчва музиката . Това , на което ви е учила мама , не работи в реалността .

    Коментиран от #16

  • 6 Скорпион

    20 1 Отговор
    Намерете си такъв дето прави големи планове и си живейте цял живот в мечти.

    Коментиран от #14

  • 7 Въпрос

    27 1 Отговор
    А жените какво биха дали на такъв мъж?
  • 8 Лорд Минчу

    37 1 Отговор
    Интересно, а какво предлага насрещната толкова взискателна женска страна, ммм?

    Коментиран от #15

  • 9 Лойко

    8 1 Отговор
    Абе до последното,някак го
    докарвам.Ала след това,не ставам.
    Та ...защо преди момите са се
    съгласявали и без последното
    условие,остава загадка.По така
    подадено инфо,може само толупий
    да покрие норматива.Останалите...,
    на ръчна.
  • 10 Вая

    5 0 Отговор
    Охоо ще ги трия . И ще оставя само най - перфектния.😘😛😝🤪😘♥️♥️♥️ще бъда негова докрая
  • 11 Циник

    21 5 Отговор
    Голема кола, голема къща, Голем портфейл и голем инструмент. Ей ви ги четирите критерия. Няма защо.

    Коментиран от #12

  • 12 И кво....?!

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "Циник":

    Покриваш критериите , ама , оная очаква да те командва ! Значи , не си циник , а не умен български мъж .
  • 13 Вая

    4 2 Отговор
    Обичам да смууууча 🤪😝😛🤪😝😛😘😘😘😘😘
  • 14 Гост

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "Скорпион":

    Това, като пиленцата. Те още си вярват, че ще станат милионери и че са супер випове.
  • 15 пфф

    5 3 Отговор

    До коментар #8 от "Лорд Минчу":

    Какво да предложиш на някакъв Минчу? Като начало си смени името!
  • 16 ха ха ха

    6 5 Отговор

    До коментар #5 от "Ехото...":

    Мама ме е учила такива, които ги носи вятъра (ехото), въобще да не ги слушам. Да не общувам с музикални инвалиди се научих сама.

    Коментиран от #17, #18, #23

  • 17 дааа

    18 2 Отговор

    До коментар #16 от "ха ха ха":

    Можеш да търсиш принца като комшийката ми Виолета. На 65 г. неомъжена, чакаща послушния. Така я учила мама.
  • 18 Ехото...

    8 0 Отговор

    До коментар #16 от "ха ха ха":

    Ами.....успех.....
  • 19 Сък Май Дик

    7 1 Отговор
    За големия инструмент не се споменава ама това е критерии номер 2 на жените. Номер едно е естествено имането.Тия с любовта ги оставам да се/ви само/убеждават.Ако съм пропуснал някоя група жени - предполагам че става въпрос за тези за които от значение е и интелекта.Естествено в комбинация с първите две оферти
  • 20 пояснение

    23 1 Отговор
    Критериите са - Много скъп телефон на изплащане . Много скъп автомобил , купен с парите от продаденият апартамент на дядо и баба. Цял ден шляене по кафетата , за да е отпочинал и силен в чалга -клубът . Да харесват с него еднакви клюки , еднакви цигари , еднаква дрога и алкохол- Това е много важно за темата на разговори , и качеството на връзката , през съвместният живот. Да крещи високо , и удря през лицето , когато нещо не му отърва , защото това е много мъжествено . И най важното , да спи до обяд , за да не събужда жената , която също спи до обяд . А ако може да обнови жената с автомобилче , джуки , цици , и ботокси , до степен да заприлича на вампир , тогава всички женски мечти , и блянове се сбъдват наяве . И може с чиста съвест да каже- ДА - Това е човека , фъргам му са на врата , да го задуша .
  • 21 вече на 60

    5 1 Отговор
    знам, че няма такъв мъж .

    Коментиран от #22

  • 22 Такъв мъж

    20 0 Отговор

    До коментар #21 от "вече на 60":

    Напротив, има ни, но освен да даваме също имаме някои изисквания, които 95% от сегашните жени не покриват. Днес се наложи образът на жената с вид и поведение на проститутка, пък била и елитна. Такъв типаж всеки нормален мъж ще заобиколи, защото освен тялото си такава жена няма какво друго да предложи. Хора дето си гледат само в портфейлите и гащите са се върнали назад в еволюцията. Истинският човек контролира първичните си страсти и инстинкти и има далеч по-разнообразни интереси и цели от това да се наяде, напие и облекчи в тоалетната и в спалнята. Хората затънали в битовизми и живеещи ден за ден имат още път да извървят. Не ги мразя и не ги презирам - така са научени, така живеят. Има и друг начин и е по-добър. Но трябва да узрееш за него и да си налегнеш парцалите да поработиш, за да си осигуриш по-добър стандарт на живот - не идва даром.
  • 23 Чичо

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "ха ха ха":

    За да можеш да си пееш и никой да не ти пречи
  • 24 Чичо

    5 1 Отговор
    За отбелязване е, че колкото по- грозна е, толкова е по-сварлива и капризна.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 А как иначе

    6 0 Отговор
    Вие избирайте ама то сърби, а после уф и пък тоя за кво ми беше. А други от много акъл чакат да им излезе късмета, докато гравитацията им прегази търговския вид.
  • 27 Идън

    9 1 Отговор
    Понякога правилният човек е между ,,изтритите,,-просто не сте го видели докато тичате по тези ,отговарящи на някакви 4 критерии.Това за облеклото на мъжа е голяма глупост...Най- често под идеалното облекло и някои от критериите се крие нарцистичен тип.Дори да покрива и четирите критерии- не е гаранция за успешна връзка... А и хората се променят в някакъв момент... Критерият е един и той е с три букви-МЪЖ.
  • 28 зевзек

    2 4 Отговор
    хубавите жени, и кадърните и амбициозни мъже, отдавна избягаха на Запад, тези които сме останали тук, трябва да снижим критериите, а колкото до Пиленцата, не ги мислете, те са се намерили вече, а си имат и Бентли да се возят заедно, гледайте себе си, и анализирайте внимателно партньора си, по критериите дадени горе в статията
  • 29 Диамантената ръка

    2 1 Отговор
    Жената е биологичен капан, а сметка може да ми държат само тия дето внасят по нея...
  • 30 Егати глупотевината

    2 0 Отговор
    По-глупава статия не бях чела. Лорче (авторът на това нещо) животът не се измерва с броят лъскави вещи закупени от влечугото. Аз бих си избрала мъж по броя на прочетените книги, защото след като апнете ще трябва и да си поговорите.