Last news in Fakti

1 Януари, 2023 16:44 6 845 3

Валери от "Игри на волята" се отърва само с ужасен белег след тежък инцидент (СНИМКИ)

  • валери григоров-
  • игри на волята-
  • белег-
  • инцидент-
  • натъртване

Огромен белег върху ръката на риалити звездата ужаси последователите му в мрежата

Чаровният Валери от последния сезон на "Игри на волята", който успя да завърти главата на танцьорката Мирела, както и на десетки други фенки на екстремното риалити шоу, показа, че е претърпял ужасяващ инцидент. Любимецът на женската аудитория на риалитито се е обезобразил, а на ръката му се е появила страховит белег.

Синът на Мария Гроздева още с влизането си в предаването се похвали, че си пада по екстремните изпълнения и последното нещо, за което се притеснява, е здравето си. Последните му каскади обаче са завършили зле, а инцидентът белязва Валери за цял живот, оставяйки му уродлив белег.

Всъщност Валери намира чар в него и сам признава, че белегът му изглежда перфектен, защото има формата на зловещо усмихващо се лице.

Валери не обяснява как и кога се е сдобил с белега, както и къде са превени снимките, но светлината им ги кара да изглеждат още по-зловещи, пише Шоу Блиц.

Валери от "Игри на волята" се отърва само с ужасен белег след тежък инцидент (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валерко на мама убавеца

    8 1 Отговор
    Това рентгенова снимка ли е какво ?
  • 2 До Мария атанасова

    8 0 Отговор
    Четирима голи негри да танцуват около теб като излезеш от банята
  • 3 АБВ

    8 0 Отговор
    Защо ни занимавате с глупости какво ме бтига тоя и белега му ай сик......