Last news in Fakti

2 Януари, 2023 11:07 3 754 2

Флорънс Пю - кралицата на червения килим за 2022 година

  • флорънс пю-
  • кралица-
  • червен килим-
  • модна икона-
  • 2022

Стилът й е безстрашен като самата нея, казват модните експерти

Флорънс Пю - кралицата на червения килим за 2022 година  - 1
Снимка: БГНЕС

Флорънс Пю е кралицата на червения килим за 2022 година, съобщи сайтът на "Дейли мейл", цитиран от БТА.

Стилът ѝ е безстрашен като самата нея, казват модните експерти. Пю използва метри тюл, пера и дори крила, за да прилича на птица. Сред морето от конформизъм на червения килим, екологичен избор на тоалети и политическа коректност, Флорънс Пю се превръща в модна икона.

26-годишната актриса предизвиква сензация с избора си, където и да отиде. Тя е не само пример за подражание в модата, но и една от най-талантливите актриси на своето поколение. Момиче от средната класа, завършило Оксфорд, Пю е и вдъхновение за феминистките. В модата актрисата е непредвидима и не се страхува от конфронтации.

Флоранс Пю спечели публиката с участието си в "Малки жени" и "Семейни кютеци".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дефлоранс Плю

    2 1 Отговор
    Кралицата на червения наденик.
  • 2 Ром Бакарди

    1 0 Отговор
    Нищу усобено е таз мума. Сложила идна халка на нуса си, гаче е гуси, а чи изобщу няма си.си е утделен вапрос. Кадя е уназ....Салма-то кот мичтаеш, сичку има миксиканката! Унуй франсе дет я плю.щи.......аферим, чоджум!