Last news in Fakti

18 Август, 2013 11:00 11 195 7

Нанси е новата "Мис България"

  • мис българия-
  • нанси-
  • награда-
  • корона

20-годишната Нанси от село Юнаците се окичи с короната

20-годишната Нанси от село Юнаците е новата "Мис България". След един месец риалити надпревара, разнообразни изпитания и безмилостна конкуренция блондинката доказа, че заслужава да е на финала и да преследва мечтата си. И макар че много хора я определиха като кукла Барби, тя се пребори за първото място и възможността да представи страната ни на конкурса "Мис Свят" в Индонезия. За нея гласуваха общо 27 % от зрителите на TV7.

Нанси получи още 7-дневна почивка, лек автомобил и други подаръци. На крачка от успеха останаха две от фаворитките на журито - Даниела и Джулия. Първа подгласничка с 25 % е пловдивчанката Джулия, а веднага след нея с 22.4 % се нареди Даниела. Топ 5 на най-красивите българки за тази година се допълва от стюардесата Адриана с 15.3 % и моделката Велина с 9.8 %.

За да спечелят гласовете на публиката, момичетата бяха подготвили истинско шоу. Откриха вечерта със секси танц в дълги вечерни рокли, след което екипът на предаването беше подготвил кратки визитки с най-добрите моменти в Двореца за всяка от претендентките. Разбира се, нямаше как момичетата да не покажат и прекрасните си фигури, облечени само по бански.

Специален гост на церемонията беше поп дивата Мария, която засия под светлините на прожекторите с не по-малко блясък от кандидатките за короната. Изпълнителката представи две от най-новите си песни - "Играя стилно" и I Like, а на сцената й правиха компания цял отбор изкусни танцьори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 светослав филипов

    6 0 Отговор
    ако отидете на центъра в Пловдив и седнете на Дриймс-а за 10 мин. ви гарантирам,че ще минат 20-30 жени 1000 пъти по-красиви от тези миски. Не знам кой ги организира тези конКУРси, но явно нищо не разбират от красота и естетика. Тази ще отпадне на мис Свят още в началото,хващам се на бас с който иска.

    Коментиран от #4

  • 2 Симеон Тасев

    2 0 Отговор
  • 3 йордан попйорданов

    1 0 Отговор
    И кво стана сега "Мис Крокодил" свърши ли?Значи избраха крокито което ще ни представи,а между другото кой даде правото на тази скапана медия и отбор скапаняци да организират такъв конкурс,според мен това трябва да се прави от държавна медия и независимо жури,а не от некви си мижетурки.Жалко за скапаната ни държава защото опорочихме всичко.
  • 4 PIRANHA

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "светослав филипов":

    Е да ама тия жени дето ще минат няма да са толкова големи К..ВИ
  • 5 Stone Kold

    2 0 Отговор
    vsi4ko e plateno I naglaseno........taka miskite se izdigat kato po plateni prostitutki
  • 6 Владислав Димитров

    1 0 Отговор
    Каквато ни е държавата такива са и миските ни ! С други думи фалшива работа.
  • 7 по темата

    0 0 Отговор
    Имаме Тоца Крокодила, сега ни натресоха и Нанси Алигатора!