Last news in Fakti

11 Януари, 2023 17:19 8 525 11

Златимир Йочев за първи път открехва завесата на личния си свят

  • златимир йочев-
  • личен живот-
  • съпруга-
  • марина цекова-
  • колеги

Водещият на „Тази сутрин“ е специален гост в "Търси се..."

Водещият на „Тази сутрин“ Златимир Йочев ще бъде специален гост в „Търси се…“ тази неделя (15 януари) от 12:30 ч. по bTV.

За първи път в ефир той ще открехне завесата на личния си свят – там, където се чувства истински щастлив, а негови приятели и колеги ще разкрият повече за него извън кадър.

Водещите Нели и Меги ще срещнат Злати първо с неговите колеги Светослав Иванов и Борислав Лазаров, с които си допадат по чувството си за хумор.

„Той е много добър човек с изключителна обща култура. Винаги е свеж, а така може да изглежда само човек, който е много обичан вкъщи“, казват Боби и Светльо.

За първи път за тяхната голяма любов ще разкаже съпругата на Златимир – журналистката Марина Цекова, с която се запознават на сватба

„Аз отидох на тази сватба нарочно, за да се запозная с Марина. Веднага се харесахме. Тогава започнахме един разговор, който продължава и до днес“, разказва за любовта си журналистът.

Съпругата му Марина ще признае, че Злати е мъжът, който винаги си е представяла до себе си. „Въпреки че е много зает, ние с децата никога не сме се чувствали на второ място. И нищо, че трябва да става в 4 часа, той винаги къпе малката ни дъщеря и приспива голямата вечер“, казва тя. Нейното предизвикателство е водещият да покаже на зрителите как се приспива бебе с колики за пет минути.

Емоционална ще бъде срещата на Злати с майка му и сестра му, с които споделят най-трудния период в семейството – загубата на баща му, когато той е на 12 години. „От малък приех ролята да съм мъжът в семейството“, признава Злати.

Меги и Нели ще го срещнат и с най-близките му приятели, които ще разкрият неговите непознати страни – запален пътешественик, колекционер на бири, любител на адреналина и спорта…


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ненормалника си личи от далеч!

    19 3 Отговор
    Една мисирка от мъжки род или третия пол открехнала завесата си и зад нея бау едно голямо празно нищо! До кога ще ни занимавате с тези неграмотни слугинажи на властта!

    Коментиран от #4

  • 2 Многознайко

    16 1 Отговор
    Колега,мисля че за по-накратко може да използвате думата "мисир".
  • 3 мерис кристмас

    17 1 Отговор
    Този понякога удря в земята Виктор Николаев, който е еталон.
  • 4 Горно Уйно

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ненормалника си личи от далеч!":

    Този е Онекален! Досущ като ВикторЪт и сие. Словоблудци и дърдорковци с празни глави. А ЗлатЮ прилича на градски бик.
  • 5 АВЕ..ТОС НАПРАВО...

    8 2 Отговор
    КЪРТИ КЪТНИЦИТЕ И ПЛОМБИТЕ...САМО КАТО МУ ПОГЛЕДНЕШ НЕПРАВИЛНО ОРАЗМЕРЕНАТА ТИКВА...
  • 6 Пълна трагедия

    5 3 Отговор
    Човечето на дипломатчето е катастрофа в ефира и доказва всеки ден .
  • 7 123

    9 1 Отговор
    Голям ръб.
  • 8 Сиси

    4 1 Отговор
    Няма как да сравнява с Виктор Николаев, този е доста глуповат, не мисли, направо си е менте. Виктор е интелигентен и добър, лош, но искрен, може да му вярваш
  • 9 Дика

    3 0 Отговор
    И кой се интересува от това?
  • 10 Гггг

    3 0 Отговор
    Глуповат мисир. Досега не съм чула едно смислено нещо да каже. Хили се като пача и дотам.
  • 11 Хаха

    2 0 Отговор
    кво ме ебе мен за личния живот на тази мисирка. пълна глупост е това предаване особено с тези две кокошки дърти за водещи. Незнам защо и Боби турбото се е съгласил да се излага