Необходими продукти:
200 г домашна юфка
1 л прясно мляко
100 г масло
2 ч.ч. захар
3 бр.яйца
2 пакетчета ванилии
Начин на приготвяне:
Смесете около 600 мл от млякото с маслото и захарта и загрейте до точката на кипене.
Добавете юфката и разбъркайте внимателно. Междувременно разбийте яйцата и ги смесете с останалото мляко и ванилията.
Добавете ги към останалите продукти, разбъркайте и пресипете в подходяща тава.
Печете ястието до готовност (около 30 минути) в предварително загрята на 180 градуса фурна, пише actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 12343211
Сега остана само попарата.
Ама и тя е с консерванти.
Приспособяваме се.
Коментиран от #2
10:11 12.01.2023
2 ГРАД КОЗЛОДУЙ
До коментар #1 от "12343211":
ФАКТ такъв стана ЖИВОТЪТ ВЕЧЕ10:31 12.01.2023