12 Януари, 2023 16:31 5 539 5

Близки на жертвите на Джефри Дамър изригнаха срещу "Златния глобус" на Евън Питърс

  • джефри дамър-
  • сериен убиец-
  • евън питърс-
  • роля-
  • актьор-
  • награда-
  • златен глобус

Според почернените близки актьорът, влязъл в образа на серийния убиец, е трябвало да отдаде почит на жертвите

Близки на жертвите на Джефри Дамър изригнаха срещу "Златния глобус" на Евън Питърс - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Майката на една от жертвите на Джефри Дамър е ядосана, че Евън Питърс е спечелил "Златен глобус" за ролята си на серийния убиец в поредицата на Netflix. Според нея той е трябвало да отдаде почит на жертвите.

Шърли, майката на жертвата на Дамър - Тони Хюз, разказва пред TMZ, че Евън е трябвало да използва речта си при приемането на наградата, за да спомене семействата, които все още страдат от престъпленията на Дамър, или поне да каже, че Холивуд трябва да сложи край на разказването на истории за убийци и възхваляването им.

Еван спечели "Златен глобус" за най-добър актьор в лимитиран или антологичен сериал за работата си в ролята на Джефри Дамър в минисериала на Netflix "Дамър - чудовище: Историята на Джефри Дамър". В речта си при приемането на наградата той каза на публиката, че се надява от победата му и от сериала да произлезе нещо добро.

Шърли е категорична, че нищо добро няма да произлезе от наградата на Еван за противоречивата му роля в сериала на Netflix. Тя казва, че това само засилва мъката на семействата на хората, които Дамър е убил, като им припомня за трагедията отново и отново.

Майката на Тони сподели и коментара си за приза на Евън Питърс. "По света има много болни хора, а хората, които печелят актьорски роли от това, че играят убийци, поддържат манията и това кара болните хора да процъфтяват от славата."

Също така в речта си Еван спомена колко трудно е било да се снима в сериала за Дамър, а Шърли повдига въпроса защо изобщо е приел ролята. Тя казва, че той не е трябвало да играе ролята от уважение към семействата, които все още живеят с разбити сърца от загубата на близките си.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    18 2 Отговор
    Така е при капитализма и "майка си продай пари направи". Нали и нашите мисири търчат към жертвите или роднините с тъпия въпрос "Как се чувствате" завирайки микрофона буквално в устата на потърпевшите.
  • 2 Като ,че ли

    17 4 Отговор
    Само тъпите американци могат да връчат награда на актьор за роля на сериен убиец и само те могат да направят филм за сериен убиец.
  • 3 Ценности

    16 2 Отговор
    Евроатлантически!
  • 4 Лазанав

    4 1 Отговор
    Злите езици говорят че скоро ще излезе филма Дръж здраво парапета" в раздел ххх
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.