Last news in Fakti

21 Август, 2013 11:43 8 840 7

Антония Петрова си сложи диамантени брекети

  • антония петрова-
  • мис-
  • брекети-
  • диамантени

Миската опроверга "доброжелателите си" в социалната мрежа

Мисис Русия – Антония Петрова отново яхна метлата и започна да опровергава всички клюки по неин адрес. Тя най-силно се засяга, когато става дума за външния й вид. Ето защо реши да отрече слуховете, че има проблеми със зъбите или че това не са естествените й, като показа, че си е поставила диамантени брекети, от които на практика няма нужда, но само и само да изимитира световноизвестните звезди е хвърлила луди пари, пише red-carpet.bg

„Скъпи "доброжелатели", публикувам тези снимки за да ви информирам, защото съдейки по коментарите след последните няколко мои публични изяви, като жури на конкурса Мис България или интервюто ми при Карбовски, всички силно се вълнуват какво се случва с мен! За ваше огромно съжаление нямам никакви проблеми със зъбите, нито съм толкова глупава да се обезобразя със силикон, колаген или каквито и да било попълнения в устните си! Държа да отбележа, че се отвращавам от силиконови устни и никога няма да ме видите с такива!", заяви Петрова в социалната мрежа, като явно не брои хиалорона за интервенция, имайки предвид, че тя има в устните си.

"Просто следвайки последните модни тенденции и примера на самата Мадона и други знаменитости, си поставих ДИАМАНТЕНИ БРЕКЕТИ! Няма нищо по-хубаво от естествени, добре подредени, бели зъби и холивудска усмивка! С което опровергавам поредния слух и ви казвам, че зъбите ми са напълно естествени, тъй като на изкуствени зъби не се поставят брекети!", продължи миската.

"Искам да кажа на тийнейджърите - НОСЕТЕ БРЕКЕТИ - нека здравето, красотата и естетиката да вървят ръка за ръка цял живот, а усмивката ви да бъде 24 каратова! С нетърпение очаквам поредните тъпи коментари на т. нар "доброжелатели"!", завършва изявлението си Антония.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stone Kold

    4 0 Отговор
    uuuuuuuuuu krokodillllllllll
  • 2 Miroslava Marinova

    5 0 Отговор
    Че и говори !@!
  • 3 PROFESIONALISTA

    4 0 Отговор
    Прилича на една наистина достойна дъщеря на Баба Яга.
  • 4 pacoran

    3 0 Отговор
    Мммммммм да доста е грозновата как ги дават тия титли незнам в люлин у снейка бачкат по готини сервитьорки от тая
  • 5 Stone Kold

    1 0 Отговор
    tva rusnacite verno sa glupavi hora..............da vzeme kroki da plati za da stane mis vampir.....koga se rodi v rusiq ma 4e stana I tqhna krasavica?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Димитър Димитров

    1 0 Отговор
    пиян богат Руснак намерил девойка с голфче, водката много му дошла не огледал добре с какво си легнал и е сега си носи кръстта от пръчка иска да стане красавица ма то понякога се иска и акъл!!!