Last news in Fakti

29 Януари, 2023 15:27 6 135 20

Азис с неизвестна красавица (СНИМКА)

  • азис-
  • красавица

Кралят на фолка и жената с него, изцяло облечени в черно, влязоха в един от най-скъпарските испански магазини за храна в столицата

Азис бе хванат в крачка с неизвестна красавица от топфотографите на "България Днес". Кралят на фолка и жената с него, изцяло облечени в черно, влязоха в един от най-скъпарските испански магазини за храна в столицата и си взеха кисели краставички. Изборът направи мацката, като Азис допълни към нейните неща и свои любими лакомства.

Азис с неизвестна красавица (СНИМКА)

Само преди дни Азис пусна снимка от видеозон в гинекологичен кабинет и обясни, че ще става баща за трети път. Виртуалните му приятели в нета не спряха да го поздравяват, като на никой от тях той не отговори дали вече съществува бебе номер 2. Официално се знае, че Краля на фолка има момиче от дългогодишната си приятелка Галя, което се казва Рая и вече е на 15 години. През лятото Азис се похвали със син номер 2, на което пред вестника неговият вуйчо Асен обясни, че не е негова рожба, а на приятели на Азис. "Той не е станал баща, сестра му също не е станала", сподели роднината на певеца.

От години се спряга, че певецът е бисексуален и си пада и по жени, и по мъже. Самият Азис през май обяви, че си е хванал гадже на 50 години в отговор на фенове в нета. Двамата не обичали да ходят по дискотеки. "Мислите ли, че сега на 44 г. и с него на 50 г. ни е времето, в което да ходим в дискотеки и там да се забавляваме", попита изпълнителят с усмихнат емотикон. Относно това, че харесва хора от своя пол, фолкзвездата е искрен с думите: "Признах първо пред себе си и разбрах, че не убивам никого с моите предпочитания. Т.е. не преча на когото и да било, а съм себе си", казва изпълнителят на "Мотел".

"Аз постигнах американската мечта, но никога не ми е достатъчно. Изключително алчен съм, стане ли въпрос за това някой да разбере за мен и музиката ми. Аз съм моята музика. И ако ти, човече, не знаеш как пея, то значи трябва да ти покажа и да стигна до сърцето ти", казва избраният миналата година за "Модна икона" Азис. Тази година пък на модните награди той се представи като манекен, а модна икона стана примата Лили Иванова.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кико

    29 1 Отговор
    Аз циганин с очила не съм виждал. Тоя е първия ама те са му за да изглежда умен
  • 2 шопендар

    19 1 Отговор
    това да не станало лезбийка

    Коментиран от #3

  • 3 дядо гошо

    16 1 Отговор

    До коментар #2 от "шопендар":

    Станал е лезбиец...
  • 4 ха, ха, ха

    13 0 Отговор
    Защо ли проетох "... с неизвестна красТавица" ?
  • 5 хаха

    14 2 Отговор
    Тоя докато се прави на гей, що мутреси изтрещя и що ниви изора...

    Коментиран от #13, #18

  • 6 пипероси

    14 2 Отговор
    НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С НЕГРАМОТНИ М А Н Г А Л И .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Соваж бейби

    12 1 Отговор
    Този е някъкво жалко същество което имаше смелост да се появи облечен като жена мазохистка ,иначе като песни е нула.И изгря на бг.сцената хората видяха нещо ново след дългият комунизъм ...според мен Азис никога не е харесвал мъже ,просто Глупаци реализират загуби и за другите, и за себе си.Странното е, че глупците са подценявани и от умните, и от бандитите. В присъствието на глупак умните хора се отпускат и се наслаждават на интелектуалното си превъзходство, вместо да се мобилизират и да намалят щетите, които той ще нанесе.

    Коментиран от #11

  • 9 Фашист

    5 1 Отговор
    Путин е би и Азис е би, работа става сериозна от към Фейк новини.
  • 10 Китаеца

    4 2 Отговор
    Не помня скоро да съм го помпил
  • 11 един от стадото

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Соваж бейби":

    да не си завършила снайперска школа. Точна както винаги. Първо- язък за жената до него/на снимката/. Второ- каза всичко по въпроса. Свивам байряка по темата

    Коментиран от #16

  • 12 Гъзис

    2 1 Отговор
    Искате да кажете, че съм обърнал резбата?
    Това е долна инсинуация! Ще се видим в съда!
  • 13 Гъзис

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "хаха":

    Не се правя бе, ей, палавнико!
  • 14 Лепа Брена

    5 1 Отговор
    Не зная дали сте гледали клипа Cik pogodi, но това говедо ми плати тлъста сума да "пее" с мен.
    Когато започва да "пее", вие като куче на пълнолуние! Като стар грамофон с развалена плоча!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Соваж бейби

    7 0 Отговор

    До коментар #11 от "един от стадото":

    Никога няма да забравя шока в момента когато го видях в клип по телевизията с бански,брада,грим ала /драг к..н/още не знаех какво е това и как се казва.Трудно ми беше да повярвам че не сънувам ,и до днес не намирам обяснение как този човек продължи и все още се показва по телевизия ,предавания ?Или в първия ми коментар е истината ?Мадамата е готина само не разбрах защо и са корнишони ?Пак че не е потърсила шкембе или баница в някоя пекарна със сигурност няма ги намери в Испания предполагам защото пише
    най-скъпарските испански магазини какво общо с Испания ?За Азис бг.краля на фолка мога цяло есе да напиша ама ако се развихря ще ме изтрият ,пича ако го прочете сигурно ще забрави да пее докато е жив .
  • 17 Я Па Я

    2 0 Отговор
    Топ фотографи? Маркова красавица? Скъпарски магазин? Азис?
    Булю булю булю.
  • 18 някой

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "хаха":

    Точно това е истината .
  • 19 Тази

    3 0 Отговор
    е жив травестит, грозен при това. Азис не е на 44, защото е набор 75 г. и просто си осиновява циганчета. По - достойно от това да харчи парите си за коли, мебели, дрешки, екскурзии. И все пак си е пед.ал., самовлюбен и осуетен.
  • 20 ха, ха

    1 0 Отговор
    Всичко при този е поза и измишльотина.