Last news in Fakti

3 Февруари, 2023 08:27 5 780 21

Максим Генчев нарече Калин Сърменов "нагъл простак"

  • максим генчев-
  • калин сърменов-
  • подкаст

Вижте какво още каза режисьорът в популярен медиен подкаст

Максим Генчев нарече Калин Сърменов "нагъл простак" - 1
Снимкa: БГНЕС

Режисьорът Максим Генчев бе гост на популярен медиен подкаст, в който в близо час време успява да разкаже изключително интересни истории, свързани със снимачния процес на филма "Ботев", бъдещите му творчески планове и личния му живот.

Още в началото на подкаста Генчев бе насочен от водещия към коментара от Калин Сърменов, който бе един от първите, обърнали внимание, че във филма "Ботев" Ники Илиев се цели с грешното око. Ето как отговаря Генчев на Сърменов: "Кой беше тоя? В "Седем часа разлика" щеше да го отнесе два-три пъти. Той е много нагъл човек, такова нагло момче. И да го биеш, няма да знае за какво е. Това е един нагъл простак."

Относно Ники Илиев и новината, че Генчев повече няма да го кани във филмите си, режисьорът разясни: "Ники Илиев ми се обади и ме помоли да не го ползвам повече, защото има фенове, които не са достатъчно интелигентни, за да разберат каква е причината. Аз поех вината върху себе си. Пускам го да плува сам и той няма вина."

Разбира се, в течение на разговора се стига и до следващия филмов проект на Генчев, който ще разказва за Иван Александър. Режисьорът чистосърдечно признава, че има големи проблеми с намирането на актьор за главната роля: "Всичките актьори над 40-годишна възраст са ужас. Аз съм на 70 и изглеждам по-добре от тях. Без майтап! То подпухнало, то фъфли."

Максим Генчев говори и за Дарина Радева, която е избрал също да се снима във въпросния филм: "Това е една много талантлива актриса. Страшилище! Това е толкова диво, естествено и живо, и жизнено. Страхотна е! Тя е и хубава на всичкото отгоре!"

Максим Генчев коментира и нашумялата тема с новите български сериали - "Войната на буквите" и "Вина". Ето какво каза Генчев в подкаста: "Не харесвам сериалите, които в момента вървят - не ми носят нищо. "Войната на буквите" се откроява, приветствам старанието да се гледа повече към българската история. Телевизионните предавания са пълен боклук, за нищо не стават. Напоследък обаче гледам "Комиците"."

Към края на разговора в подкаста на Блиц става дума за родината и режисьорът не успява да скрие сълзите си, демонстрирайки по този начин, че той милее за родината си и един от начините да го докаже е чрез филмите за родната ни история.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 густ

    46 2 Отговор
    Тоя има ли връзка с реалността и защо му се дава поле за изява?
    Ако не му дават пари, няма да прави някакви жалки подобия на филми.
  • 2 въпросче

    52 1 Отговор
    Тази дума "подкаст" на български език ли е или на подбългарски?
  • 3 цербер

    12 0 Отговор
    ЧИЧКО ГУГЪЛ ПРЕПОРЪЧА СЛЕДНОТО: Подкаст (на английски: podcast) е асинхронно радиопредаване, излъчвано по Интернет.
    Подкастовете са аудио- или видео файлове, достъпни за автоматично сваляне (download) от Интернет. Потребителите имат избор да ги слушат (или гледат за видео) на компютър или на плейър (MP3 player). Това позволява подкастите да се слушат по всяко време. Удобството на този формат допринася за неговата все по-голяма популярност.
  • 4 хаберих

    36 0 Отговор
    Трябва ни нов Алеко Константинов. Бай Ганьовщината ни сложи в малкия си джоб. И в Парламента,и в изкуството,и в телевизиите,и в отношенията ни един към друг. Това води обществото ни към разруха. Трябва да се съвземем и да се отърсим от негативните си мисли и действия!
  • 5 123

    22 16 Отговор
    В случая Максим е Абсолютно прав. Сърменов е голямо леке.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 пери

    26 3 Отговор
    Тоз такъв, оня онакъв, Максим Генчев най-убав. Не е лошо човек да има по-точна самооценка, ама като цяло си е трудна работа. По-лесно е да плюеш другите.

    Коментиран от #12

  • 9 дядото

    4 1 Отговор
    гледай ти.факти не толерира обиди и слам.за нас обикновените- модератор,но за вас необикновените няма
  • 10 Видохме

    9 0 Отговор
    Прав е, за оня дет го бият...
  • 11 Пич

    15 6 Отговор
    Когато отидете в Сатиричния , ще видите театъра пълен , а обикновено г-н Сърменов сред зрителите в салона , наблюдаващ цялото представление ! Тоест , държи си нещата под око , и менииджира успешно ! Което предизвиква съответно завист , и плюене от некадърните !
  • 12 Тоя

    13 1 Отговор

    До коментар #8 от "пери":

    Ако беше некакъф властови фактор щеше да беси хора по стълбовете. Васи и мало..ника смотан.
  • 13 Люси Дяковска

    5 0 Отговор
    Ужасяващо!
  • 14 Така е

    6 1 Отговор
    Абсолютно точно! Бих добавил също, една куха кратуна.
  • 15 Кашчей Безсмъртни

    4 0 Отговор
    Подкаст на български е подхраст. Шипков по възможност. Там две зайчета(бънис) лапат моркови и правят див и щастлив дъртия козел, ама не Хефнер.
  • 16 Доктор Психар

    16 2 Отговор
    Не знам кога ще спрем да дълбаем дъното, щом на тоя психясал некадърник му дават бюджет да се гаври с родната история.
  • 17 Тома

    6 5 Отговор
    Прав е защото сърменов е виден гербаджия
  • 18 123456789

    2 2 Отговор
    Присмял се хърбел на щърбел! Милото поне не се гаври с историята и нашите светини- ЛЕВСКИ и БОТЕВ !!!
  • 19 Био бомба

    2 1 Отговор
    Не само: простак, но и пълен некадърник като артист. Политически нагаждачи като Будинов, те са от артистите, който не се доказат с талант , а с нагаждачетсто!! Всички политически ангажирани артисти: вън от театрите!!
  • 20 Био бомба

    1 1 Отговор
    Не само: простак, но и пълен некадърник като артист. Политически нагаждачи като Будинов, те са от артистите, който не се доказат с талант , а с нагаждачетсто!! Всички политически ангажирани артисти: вън от театрите!!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.