6 Февруари, 2023 08:11 2 160 3

Лео Бианки ще се жени догодина

  • лео бианки-
  • сватба-
  • лучия

Двамата с половинката му Лучия ще си кажат "да" през 2024 година

Популярният готвач и певец Лео Бианки вдига сватба догодина.

Италианецът, който от години живее в България, е категоричен, че не иска да отлага много тържественото събитие, затова двамата с половинката му Лучия ще си кажат "да" през 2024 година. "Обмисляме го още, но може би ще е в началото на лятото. Нямаме специална дата, но искаме да не е много горещо или да не е много студено. Разбира се, искаме и мястото да е хубаво", сподели Лео.

В началото на годината Бианки изненада майката на децата си, като ѝ предложи брак в родната им Италия. Направи го по време на комедийно шоу в родния му град Анкона. Най-известният комик на Ботуша Маурицио Батиста прекъсна представлението си, за да му съдейства. Бианки извика Лучия, с която са от 18 години заедно, на сцената и падна на колене пред нея, задавайки ѝ въпроса: "Искаш ли да споделиш останалата част от живота си с мен?".

От изненада Лучия губи ума и дума, но успява да се окопити и да каже така чаканото "Да!". В този момент цялата зала избухва в аплодисменти и много от зрителите се разплакват от вълнение. "Много сме щастливи! Това е втората най-голяма стъпка в живота ми след раждането на децата. Ще го направим в Италия, с всички наши роднини. Синовете ни също много се вълнуват, само разпитват кога ще е. Те ще носят пръстените", допълва романтичната история Лео.

Младоженците ще отпразнуват два пъти голямото събитие. Един път в родината си и втори път у нас, в България, за да могат да присъстват всички техни близки и приятели, написа hotnews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 надарена кака

    7 1 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки,кога щял да се ожени Лео Бианки!
  • 2 Анонимен

    2 0 Отговор
    Все се питам от къде се появи това "чудо на природата", Лео Бианки. Та и защо ли го дават по телевизията? Та и защо ли трябва да знам, че ще се жени. Изглежда си плаща на някой, за да го лансира. Иначе на кой ли му трябва да гледа готвач, който и български не говори като хората. Свършиха ли българските готвачи?
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    30 години живееш в България и не се научи да говориш български език правилно, цървул италиаски.