Last news in Fakti

8 Февруари, 2023 15:45 6 540 8

Няма и следа от изкусителката: Лана Дел Рей е напълняла с близо 30 килограма (СНИМКИ)

  • лана дел рей-
  • напълняла-
  • външен вид-
  • депресия

Говори се, че в момента певицата е стигнала внушителните 90 кг

Няма и следа от изкусителката: Лана Дел Рей е напълняла с близо 30 килограма (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Някога Лана Дел Рей беше една от най-изкусителните и красиви звезди на световната музикална сцена. Тя стана популярна точно преди 10 години с лятното парче Summertime Sadness, след което известно време беше на върха.

Днес няма и следа от някогашната ѝ крехка фигура, но това, за което можем да я поздравим, е, че на нея наистина не ѝ пука, пише woman.bg. И отново е красавица, защото сияе от самочувствие. 37-годишната легендарна изпълнителка не може да влезе във форма и теглото ѝ расте все повече през последните три години.

View this post on Instagram

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelreybr)

Както вече отбелязахме, Лана не се срамува от пухкавото си тяло и вече дори не се старае да се прикрива. Тя просто се е примирила с начина, по който изглежда в момента, и очевидно е успяла да пребори депресията, която беше неин спътник през последните две години.

В една от най-новите ѝ снимки в Инстаграм виждаме, че е заложила на тесен черен клин, който не прикрива несъвършенствата ѝ. Говори се, че в момента Лана е стигнала внушителните 90 кг, което е над 30 кг повече от теглото ѝ в зората на кариерата ѝ.

Спомняте си, че беше истинска нимфа и е тежала само 57 кг, благодарение на вегетарианската диета, която е спазвала. Но в хода на времето, звездата се раздели с половинката си и депресията от неуспеха в любовта я подтикна да посегне към бързото хранене и всякакви продукти, заради които е качила десетки килограми.

Лана признава, че най-голямата ѝ слабост са картофките и пастата. Тези храни се оказали единствената ѝ защита и подкрепа в тежките моменти, когато има нужда от утеха, какъвто беше случаят с раздялата ѝ с Клейтън Джонсън. Двамата решиха да сложат край на връзката си през 2021-ва и от тогава до днес Лана Дел Рей е обърнала гръб на диетите и се утешава с въглехидрати.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Болка и щастие под синьото небе

    22 2 Отговор
    Дори и да е така, си остава страхотна певица със специфичен глас. Песните й не са като ония монотонни цветни жендърски недоразумения, дето Холивуд ги бълва постоянно. Двама страхотни бели изпълнители и една готина мелодийка дето си слушам често..

  • 2 мюмюнчо

    14 1 Отговор
    аиколсун,така я харесвам!
  • 3 възрожденски Москвич

    15 3 Отговор
    Тя Лана точно това пее в песента "млада и красива".

    Ето, оказва се, че има точно такъв страх -"...ще ме обичаш ли, когато не съм млада и красива...".

    Жена, която се протеснява за теглото си, никога няма да бъде щастлива. Ако за мъжа до нея, това е от такова значение, значи не я заслужава и не я обича.

    Лана и сега е красива жена. 😍 Животът продължава, ще срещне друг мъж. Относно 90кг, ми това е зависи от ръста, тя е 1.70м, така че е ок.

    Коментиран от #4

  • 4 Да, беее ...

    3 10 Отговор

    До коментар #3 от "възрожденски Москвич":

    Над 100 кила е, може да си сигурен. Аз съм на същия ръст, но тя прилича на кит.
  • 5 Е ТАКИВА МИ ХАРЕСВАТ А НЕ СКУМРИИ !

    10 3 Отговор
    ....................................................
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 васИк атанасова

    8 0 Отговор
    аз не виждам нещо лошо
    една млада и щастлива жена
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.