14 Февруари, 2023 08:57 4 026 7

Михаела Филева на приключение в Африка с гаджето си (СНИМКА)

  • михаела филева-
  • гадже-
  • африка

Филева е запален пътешественик

Михаела Филева избра нестандартна дестинация за поредната си почивка. Повечето родни звезди избягаха от студа у нас и заминаха за Малдивите, но певицата предпочете Африка, по-точно Кения. От няколко дни тя е в столицата Найроби и споделя красиви кадри в мрежата. Изпълнителката казва, че е замислила да осъществи много приключения по време на престоя си там, пише Hotarena.

Филева винаги пътува с приятеля си Стефан Радов, с когото са заедно от 4 лета и много се разбират. Дори се говореше, че щели вдигат сватба, но пандемията отложила венчавката и осуетила плановете им. След раздялата си с рапъра Павел певицата дълго време бе сама, но ето че вече е открила подходящия човек, който я прави щастлива. „Благодарна съм му за това, че подхожда с невероятно разбиране към мен като артист. Той няма нищо общо с музикалните среди”, споделяла е Михаела.

Известно е, че благоверният ѝ се занимава с маркетинг. В началото певицата го криеше от любопитните погледи на почитателите си, но вече не се притеснява да споделя романтични снимки с него. „Много е ценно човекът до теб да ти разбира филма, въпреки че не е част от цялата тази въртележка”, твърди Филева. Тя отдавна е запознала Стефан с близките си и казва, че всичките ѝ приятели са го одобрили.

Макар че е заета с различни професионални ангажименти, изпълнителката успява да намира свободно време и за половинката си. Влюбените разнообразяват връзката си, като пътуват до близки и далечни дестинации.

Преди 3 години те за първи път бяха в Африка, но тогава посетиха Намибия. „Сърцето ми остана там", споделяла е Михаела. Тя била много впечатлена от начина на живот на местните хора. Певицата неведнъж е подчертавала колко е важно да оценяваме всичко, което имаме тук, както и да обръщаме повече внимание на опазването на околната среда и климатичните промени.

Филева е запален пътешественик и мечтае някой ден да посети и Южна Америка. Музикалната звезда може да си позволи да обикаля света, защото откакто Владимир Ампов - Графа се зае да я продуцира, кариерата ѝ върви добре, а банковата ѝ сметка набъбва. Тя дори купи къща на майка си в родния им град Велико Търново. За просторния имот броила сериозна сума от собствените си спестени средства. Певицата участва в много реклами, няколко години поред беше ментор е и в музикалното шоу „Гласът на България”. За изявите си тя прибрала доста прилични хонорари, така че финансовото ѝ състояние в момента е стабилно.

Заради топлата връзка на певицата с Графа навремето се появиха слухове, че отношенията им не са само професионални. Според клюките продуцентът бил пред развод заради Филева, но тя яростно отрича тези твърдения. „Изкараха ме някаква мъжемелачка, а аз не съм такава. Любовният ми живот изобщо не е толкова интересен”, коментирала е Михаела.

След като прекрати връзката си с рапъра Павел Николов, красивата изпълнителка дълго време държеше личния си свят далеч от светлините на прожекторите. Говореше, че излиза с младия писател Димитър Калбуров, както и с известния диригент Максим Ешкенази. Най-пикантните слухове я свързваха с тенис звездата Григор Димитров, с когото имала мимолетна авантюра, но и те нe бяха официално потвърдени.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Редактор

    18 0 Отговор
    Поредната тъпа новина
  • 2 Дзвер

    15 0 Отговор
    с огромни стъпала. По-скоро е мъж.
  • 3 цербер

    6 0 Отговор
    Филева е запалена пътешественничка...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Нали

    7 0 Отговор
    Певци и артисти все реват и не са доволни от доходите си! Явно истината е друга!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.