Last news in Fakti

14 Февруари, 2023 11:58 2 477 9

Два нови филма чакат Мария Бакалова, в един от тях тя играе българка (СНИМКИ)

  • мария бакалова-
  • роля-
  • филми-
  • кино-
  • пазителите на галактиката

Младата актриса не спира да покорява нови кино върхове с все по-знаменити екранни партньори

Два нови филма чакат Мария Бакалова, в един от тях тя играе българка (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Номинираната за “Оскар” Мария Бакалова ще участва в нов филм, в който ще си партнира с американския актьор Бен Фостър, познат с ролята си в лентата “Хари Хафт” от 2021 г. Двамата ще играят в новия трилър със заглавие Floodplain на режисьора Тим Сътън, стана ясно от световните медии. Мария сподели новината за участието в профилите си в социалните мрежи.

Главният герой, в чиято роля влиза актьорът Бен Фостър, се връща в родния си град, за да помогне да се предотврати катастрофално наводнение и да се изправи срещу грешките от миналото си.

Това накратко е сюжетът на предстоящата лента, снимките на която се очаква да започнат по-късно тази пролет. Все още обаче не е ясно в каква роля ще влезе Мария Бакалова.

На екрана ще ѝ партнират още Джъстис Смит, познат с ролите си във филми като “Всички наши места” и “Хартиени градове”, и Катрин Уотърсън, известна с ролята си на Тина във “Фантастични животни” и “Вавилон”.

В момента Бакалова е в Солун, където снима екшън трилъра “Мръсни ангели”. Снимките ще приключат съвсем скоро.

Междувременно преди дни българската звезда обяви в Инстаграм профила си, че ще участва и в друга продукция - Learning To Breathe Under Water, на режисьорката Ребека Форчън. Там Бакалова ще влезе в ролята в българка, която идва в семейството на вдовец и неговия син и животът им ще се преобърне. В лентата актрисата ще си партнира с Рори Киниър, познат с участието си в “Игра на кодове”.

Преди ден Marvel пусна финалния трейлър към последния филм от поредицата "Пазителите на галактиката", в който Мария има участие като озвучаващ актьор. Тя дава гласа си на съветското куче Космо. Трейлърът ни дава бегъл поглед към историята на Ракета, който от обикновен енот е превърнат в говорещо животно с разум и способност да се бие. Ракета обаче не е единственото животно, подложено на странната нехуманна програма. Подозираме, че героят на Бакалова също е едно от тези животни, но каква е истината ще научим през лятото, когато е премиерата на филма.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Оооф..

    25 1 Отговор
    Колкото тая "българка" толкова и баба ми новозенландка,аре чупарата..
  • 3 Бай Митко

    22 0 Отговор
    Не уважаеми, защо на сила ни вменявате, че това моме е велика актриса? След като видях каква поддържаща роля имаше в "Борат", благодаря НЕ! Това нейното не е талант на актьор, а ми прилича като талант на една от ценностите на евроатлантизма. Гнусотията прелива, а талант така и не се вижда!
  • 4 Тра-ла-ла

    20 0 Отговор
    Пак ли ще ни прави за смях?
  • 5 Кака Гинка

    16 0 Отговор
    "Тя дава гласа си на съветското куче Космо." Голям успех, голямо нещо! Използват я за роли, които никой сериозен актьор не иска, а тя си мисли, че е заради голвмия ѝ талант! Карикатура.
  • 6 Провансалец

    8 0 Отговор
    Абе тя наш сериал разваля .....................
  • 7 Тъно

    15 0 Отговор
    Кой въобще го гледа това с малоумния кравешки поглед. Най неприятното, като излъчване, визия, глас и държание.
  • 8 Перо

    13 0 Отговор
    Като статист ли играе?
  • 9 Не ни

    4 0 Отговор
    занимавате с туй грозното, развратно, бездарно нищо. Срам ме е заради нея.