Last news in Fakti

17 Февруари, 2023 14:57 3 760 7

"Уорнър брадърс" готвят още два филма за Хари Потър

  • хари потър-
  • продължение-
  • филми-
  • хари потър и прокълнатото дете

Warner Brothers искат да възстановят оригиналния актьорски състав за продължението на сагата за момчето, което оцеля

"Уорнър брадърс" готвят още два филма за Хари Потър - 1
Снимка: Shutterstock

Филмовият гигант Warner Brothers е започнал работа по нов филм за Хари Потър, съобщи таблоидът Sun. По данни на изданието в момента специалистите обмислят как да пренесат на голям екран „Хари Потър и Прокълнатото дете“ – представление по пиеса на Джоан Роулинг, Джак Торн и Джон Тифани, което се играе в лондонския Уест Енд от лятото на 2016 г.

Работата върху продължението на франчайза за момчето магьосник за известно време бе отишла на втори план за сметка на друга продукция, свързана с вълшебна вселена – „Фантастични животни“. Но като се има предвид слабото представяне на последната, приоритетите отново се изместват към главния герой на Джоан Роулинг, пише в. Сега.

Според Sun всички, свързани с историите за света на Хари Потър желаят актьорът Даниъл Радклиф да се върне към ролята на младия магьосник, но за целта първо трябва да се съгласува план за броя на филмите, сценариите и бюджетите им. „Понастоящем има надежда „Хари Потър и Прокълнатото дете“ да се превърне в два филма и те да станат поне толкова популярни, колкото сценичната версия на пиесата, ако не и повече“, твърди източникът.

От продукция разчитат към нея да се присъединят и другите звезди от франчайза - Рупърт Гринт и Ема Уотсън, които в "Прокълнатото дете" вече ще влязат в ролята на родители, изпращащи своите деца в "Хогуортс".

Като цяло поредицата филми за момчето магьосник Хари Потър е инкасирала в световен мащаб над 6,4 милиарда лири стерлинги печалби.

Преди две години Даниъл Радклиф и партньорите му Ема Уотсън и Рупърт Гринт (съответно Хърмаяни и Рон Уизли във филмите от франчайза) се събраха за филмирането на специален епизод по случай 20-годишнината от излизането на първия филм за Хари Потър. Към тях в студиото на Warner Bros в Лийвсдън се присъединиха и други от актьорите, за да пресъздадат отново някои от любимите си моменти от оригиналната поредица.

Даниъл Радклиф и Ема Уотсън продължават своя път в актьорската професия, докато Рупърт Гринт стартира изключително доходоносен бизнес с имоти вече с портфолио на стойност над 24 милиона паунда.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ром Бакарди

    5 1 Отговор
    Крайну време е да има си.к.и.ш у тоз филм, най вечи да плю.щ.я.т таз Хармаяни! То не е лошу и хари потар да забърше някуя натокана мума и да я прай дармадан. Сас пръчката си!
  • 2 емм

    2 1 Отговор
    Warner Brothers искат да възстановят оригиналния актьорски състав за продължението на сагата за момчето, което оцеля

    Не всички актьори ще се навият за това продължение,най вече главният актьор играеш Хари Потър
  • 3 Адам Хилтън

    4 1 Отговор
    В новата им видеоигра, са сложили транс-форматор барман, и баба лесбийка - в 19-ти век! хах А в тия нови 2 филма, които няма да са и по книга, сигурно няма да има един бял мъж, а ще е пълно с какви ли не "флуиди" да угодят на "специалните хора" (всичко това след като Уорнър Брадърс уж единствени се похвалиха че нямало да допускат либерална пропаганда в продукциите си, е колко бързо си промениха мнението?)

    Коментиран от #4, #6, #7

  • 4 Е да,ама

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Адам Хилтън":

    Наско Атанасив и Ристе Носовски,ще играят във филма от страната на добрите сили де
  • 5 Лорда

    1 1 Отговор
    Ако,продължението не е гейско и няма грапави негри ,няма да го гледам !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Соловьов'сан

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Адам Хилтън":

    Хареса това🥰