Last news in Fakti

18 Февруари, 2023 21:37 4 243 7

Лили Иванова е била на косъм да влезе във "Вип Брадър"

  • лили иванова-
  • риалити-
  • вип брадър-
  • биг брадър-
  • участие

Специфичните условия, които поставила живата легенда на поп музиката у нас, обаче отказали екипа на шоуто

Лили Иванова е била на косъм да влезе във "Вип Брадър"  - 1
Снимка: БГНЕС

Лили Иванова се е разминала на косъм от това да участва в ранните сезони на „ВИП Брадър“. Това разкрива години по-късно първият главен редактор на култовото шоу Ники Николов в интервю за „Филтър“.

По думите му преговорите с Лили Иванова се водели интензивно и примата на естрадата дори е била пред подписване на договор. Посредник бил водещият Ники Кънчев, който познавал добре звездата, а тя му имала пълно доверие.

Препъни-камък обаче се оказало едно странно условие, което тя поставила – да спи в отделна стая от другите участници, в която да няма камери, а освен това по време на общите снимки в никакъв случай да не бъде сниман един от профилите ѝ. Това изключително много би затруднило монтажа на епизодите.

„И ние трябваше да променим цялото предаване заради Лили Иванова. Тогава не предприехме тази стъпка и в крайна сметка се отказахме от нейното участие“, обясни Ники Николов.

Той не уточнява какъв хонорар е поискала звездата, но на въпрос на интервюиращия го дали става дума за 1 милион лева, Николов отговаря: „Не, това беше в ранните години на шоуто. 1 милион тогава нямаше кой да даде“. След това уточнява, че с най-висок хонорар за времето си бил Азис, който получил 100 000 лева.

Най-вероятно става дума за втори сезон на „ВИП Брадър“, който бе излъчен през 2007 година. В него тогава участваха Азис, Венета Райкова, Тишо, Деси Слава, Катето Евро и др. По това време Лили не беше в най-добрата си кондиция и вероятно е била готова срещу приличен хонорар да се включи в риалити шоуто.

Днес певицата за нищо на света не би приела подобно предизвикателство, категорични са от най-близкото ѝ обкръжение.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 3 Отговор
    НЕ всичко Е пари ИВАНОВА
  • 2 Щеше да е голямо падение

    17 4 Отговор
    Тези брадъри са толкова изпаднали, че един достоен професионалист никога не би си позволил да участва в такава Гавра.

    Коментиран от #3

  • 3 Тоа па

    8 5 Отговор

    До коментар #2 от "Щеше да е голямо падение":

    Е не бе ! Тази искаше от Славуца тогава 100 хил.Да му гостува в шоуто ! Мисли се за Мадона,певачката на БКП !
  • 4 Бибитко

    8 4 Отговор
    Лили Иванова за пари е готова да се съблече даже чисто гола на сцената!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Град Пирдоп

    4 6 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Баба ти Лила Кукумицина е слушана предимно в държави които са били под комунистическия репресивен режим. "Най-добрите песни изпяти някога" е същото като да кажеш, че Жигулата е най-добрия автомобил произведен някога и е признат в целия свят.
    Баба ти Лила е един комунистически продукт, фалшиво наложен за образец, който всъщност е нищо. Да, точно така, Вампира е нищо, ако беше нещо, щеше да пълни стадиони като Металика, Скорпиънс или Бийтълс. Само че когато единствената ти сцена е била тази на мадараша - толкова. Ако искаш велик български изпълнител - Борис Христов. Но надали го знаете комунистическите отрочета.

    Коментиран от #7

  • 7 Супер коментар за сухата

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Град Пирдоп":

    скумрия!😹😹😹😹😹😹😹😹😹