Last news in Fakti

3 Септември, 2013 11:08 5 706 0

"Петдесет нюанса сиво" с Дакота Джонсън и Чарли Хънам

  • петдесет-
  • сиво-
  • дакота джонсън-
  • чарли хънам

Актьорите ще влязат в образите на Анастейша Стийл и Крисчън Грей

Търсенето на актьорите, които ще изиграят Крисчън Грей и Анастекша Стийл за екранизацията на хитовия роман „Петдесет нюанса сиво” – приключи!

Авторката на хитовата трилогия, сама съобщи имената на избраните, които ще изпълняват главните роли в предстоящия филм.

„Добро утро на всички. Дръжте си шапките да не паднат, защото с голямо желание ще ви съобщя, че очарователната Дакота Джонсън ще е нашата Анастейша Стийл във филмовата адаптация по романа „Петдесет нюанса сиво". А Крисчън... ще бъде изигран от невероятният и талантлив Чарли Хънам", написа Е. Л. Джеймс в Twitter.

Интересен е фактът, че писателката е имала друго виждане по въпроса и е смятала за идеалния г-Грей звездата от „Здрач" Робърт Патинсън.

„Когато говорих с Е. Л. Джеймс за нейното мнение за главната мъжка роля, тя искаше Робърт Патинсън. Мат Бомър никога не е бил сред кандидатите за нея", написа в Twitter писателят и сценарист Брет Истън Елис.

„Тя ме попита за моето виждане по въпроса и тогава отвърнах, че според мен Грей трябва да бъде изигран от Джеймс Дийн", добави още той.

Вече няма значение, кой какво е мислил и предпочитал, защото актьорите вече са избрани и с нетърпение очакваме старта на снимките, на предстоящата филмова лента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА