Last news in Fakti

21 Февруари, 2023 14:28 2 969 2

Дейвид Хаселхоф не искал Памела Андерсън в "Спасители на плажа", била твърде еротична

  • спасители на плажа-
  • дейвид хаселхоф-
  • памела андерсън

Славата на Памела на секссимвол уплашила колегата ѝ Хаселхоф

Дейвид Хаселхоф не искал Памела Андерсън в "Спасители на плажа", била твърде еротична - 1
Официален постер

Актрисата Памела Андерсън стана легенда на 90-те със сериала „Спасители на плажа“ и емблематичния си червен бански, но нейният колега Дейвид Хаселхоф първоначално не смятал, че тя е подходяща за поредицата, пише Телеграф.

Според него, Андерсън, която по онова време била лице на Playboy, била прекалено секси и еротична за семейно шоу. В интервю за Fox News Digital кастинг директорът Джоел Търм разкри, че Хаселхоф имал много резерви относно участието на Андерсън в успешния сериал. „Памела е прекрасна жена лично от това, което виждам и със сигурност от това, което научих от новия ѝ документален филм за Netflix. Въобще не е изненада изненада, че рейтингите се повишиха, когато тя се присъедини към сериала. Дейвид обаче имаше резерви“, каза той.

В новата си книга, "Sex, Drugs and Pilot Season: Confessions of a Casting Director", Търм отбелязва, че Хаселхоф е полагал големи усилия да убеди сам себе си, че красавицата ще донесе на сериала успех. „Той наистина се съгласи да се срещне с нея и беше поразен от харизмата ѝ. По-късно, когато секс записа ѝ със съпруга ѝ Томи Лий бе разпространен в интернет, продуцентите искаха тя да бъде уволнена. Но когато видяха рейтингите, разбраха, че скандалът няма никакво значение“, допълва Търм.

Сериалът „Спасители на плажа“ продължи цели 10 години и беше огромен хит в повече от 140 страни, с приблизителна зрителска аудитория от 1,1 милиарда зрители седмично. Това е най-дългата поредица, която никога не е получавала номинация за награда „Еми“


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ПалавНИК

    1 0 Отговор
    Филма по Нетфликс е пълна боза. Загубих си времето.