27 Февруари, 2023 08:21 2 203 13

И рапърът Спенс, подобно на Васил Драганов, е съден за домашно насилие

  • рапър-
  • спенс-
  • бивша жена-
  • домашно насилие

Но бившата му жена не успява да го осъди

Рапърът Станислав Найденов - Спенс и майката на най-малкия му син – Петра, се разделиха преди няколко години. Първо Петра завежда дело за домашно насилие срещу рапъра, но не успява да го осъди. След това, тя заживява със сина си при новия ѝ партньор - бизнесменът Веселин Кавръков. Тогава Станислав вади скандални чатове в социалните мрежи между него и нея. От тях става ясно, че редовно подаръците, дори хляб, които е изпращал на сина си, са отивали в кофата за боклук.

"Едно е почти сигурно - когато използваш кофата за боклук, за да хвърлиш там дрешките и хляба купен с любов от мен за сина ми, няма как да успокоиш съвестта си и жертвата да си ти. Как иначе ще излезе, че Спенс не е купил нищо на сина си? Поне дрешката можеше да дариш на майка в нужда“, пише рапърът, цитиран от "Телеграф".

И жената на рапъра Спенс му заведе дело за домашно насилие, като Андреа на Васил Драганов след раздялата им. И двете дами обаче го загубиха. "Спечелих делото, което бившата ми вече половинка г-жа Петра Вълчева заведе срещу мен за твърдяно за извършено спрямо нея "домашно насилие“, изразяващо се в акт на вербална агресия срещу нея, във време когато вече отдавна не бяхме заедно“, написа в писмо до медиите Станислав Найденов.

Войната между тях е най-вече за сина им Максим, който скоро стана на 5 г. За последно по Коледа музикантът се ожали, че майката на детето прави спънки то да прекарва празниците с баща си. Той каза: "За най-голямо съжаление на г-жа Вълчева и семейството ѝ, което между впрочем уважавам и към което имам добро отношение, общото ни дете ще носи моите имена – Максим Станиславов Найденов. За правото да бъда в живота му и той да ме познава, въпреки щенията на майка му, искам да расте с обичта и закрилата на по-големите си брат и сестра. Ще се боря и съм готов да платя всяка цена, в това число достойнството ми да не бъде пощадено, дори да няма пощада и за най-близките ми хора".


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само напомням

    14 3 Отговор


    Поредната МЕКА ПРОПАГАНДА за ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ.





    Коментиран от #2

  • 2 Един

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Само напомням":

    Това са човешки съдби. Слупва се всеки ден, късмет имат до някъде(ако може мъката на един н родител да не вижда детето си да се нарече късмет) че са известни и им се дава трибуна да изкажат болката си
  • 3 АБВ

    6 4 Отговор
    Защо ли не се учудвам все боклуци
  • 4 Горски

    5 1 Отговор
    Значи е дошло време да стане депутат.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Декарт-ка

    4 2 Отговор
    Бие ме, следователно ме обича!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 долна к…ва

    8 1 Отговор
    поредната тъпа кифла решила да се прави на жертва а всъщност жертвата е мъжът и … доста такива миндита имаме срамно е за българите като цяло но пък е велико за господарите ни …!
  • 9 По делата ще ги познаете

    2 0 Отговор
    Вие си знаете!
  • 10 Канги

    7 2 Отговор
    Че има мъже боклуци - има, ама има и жени които са такива.
    Хваща си богат любовник, взима ви общото дете и започва да ви съди за издръжка, тормоз и имоти. Отделно настройва детето срещу Вас и по закон може да го видите две съботи и недели в месеца и 20 дни през ваканциите.
    Докато тя прави ,,гърленки" на новият си ,,любим" и се жалва как тя била жертвата.
  • 11 Механик

    3 0 Отговор
    Видяла жабата, че подковават коня и тя дигнала крак.
    Видяли нешите, че в САЩ е модерно да се съдят, решили и те да станат модерни.
    И какви са тия "рапъри" в БГ, бе? Купчина бездарници, обяваени от медиите за вип-ове.
  • 12 Диамантената ръка

    1 0 Отговор
    Да съдиш и осъдиш са различни неща.
  • 13 Дядо Ташко ятак шумкарски

    5 0 Отговор
    Каква е тази джендърска мода. Всички тръгнаха да съдят мъжете си за домашно насилие добре че има свястни съдии и различават житото от плявата, жените свикнаха на глезотии и безразборно харчене на пари и когато мъжете им врътнат кранчето започват дела за домашно насилие. Дядо ми казваше ДАДЕШ ЛИ МНОГО ПАРИ НА ЖЕНАТА ВСЕ ЕДНО ДА ДАДЕШ НА ЛУД КАРТЕЧНИЦА.