Last news in Fakti

28 Февруари, 2023 10:32 5 138 3

Владо Карамазов показа с какво замести "Сървайвър" (СНИМКИ)

  • владо карамазов-
  • водещ-
  • сървайвър-
  • актьор

Актьорът продължава да се занимава с любимите си хобита - пътуване и фотография

Владо Карамазов, който беше лицето на екстремното риалити шоу, може и да не е водещ на "Сървайвър" този сезон, но отново прикова погледите и със сигурност коментарите за него са далеч по-положителни, отколкото за заместника му в шоуто - Ваня Джаферович, пише Шоу Блиц.

Новината за рокадата шокира всички, защото никой дори и не подозираше, че един от най-известните актьори у нас може да бъде заменен от тази позиция. За сметка на това новият водещ засега привлича хейта като магнит и неодобрението на зрителите нараства с всеки следващ епизод.

Междувременно вместо в Доминикана, където се снима новия сезон на екстремния риалити формат, Владо Карамазов се показа в доста любопитна компания и местенце. И във видимо много добро настроение. Актьорът яхна магаре в китно родно село, но не спомена къде е.

"Владо, всички те искат в Сървайвър! Хайде връщай се! Без теб, като водещ предаването не е същото!", пък му пише един от виртуалните му последователи. А друг бързо добавя: "Евтиното винаги излиза по-скъпо", визирайки заместника на актьора в шоуто - Джаферович.

Владо Карамазов поясни при старта на шоуто, че не се е отказал сам от позицията на водещ на "Сървайвър", а е бил изхвърлен от формата, при това съвсем неочаквано.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха, ха

    26 1 Отговор
    Карамазов беше водещ на истинския Сървайвър.Този блудкавеж които ни пробутват е /Сървайвър 1/ от Алиекспрес.
  • 2 Би Дж бизнес

    32 2 Отговор
    Всъщност Джеферович трябваше да язди магаре, а женицата му да пасе крави, но кой е казал, че живота е справедлив?
  • 3 пацо

    12 1 Отговор
    Владо по става джафера е т-- ритнитопковец