Last news in Fakti

1 Март, 2023 11:15 2 521 11

Златка Райкова разкри как ще влезе във форма след раждането

  • златка райкова-
  • отслабване-
  • след раждането-
  • тайна

Блондинката издаде тайната си за бързото отслабване

Златка Райкова, която в момента е в напреднала бременност от настоящата си половинка Карен, отново проведе откровен разговор с последователите си в мрежата през уикенда.

Както обикновено, тя получи запитване дали е склонна да прости изневяра и за пореден път категорично отсече, че веднъж разбере ли, няма връщане назад и няма прошка за неверника. Разбира се, мнозина се досетиха, че примера, който тя даде, се отнася за връзката ѝ с Благой Георгиев.

View this post on Instagram

A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova)

Новината, която Златка съобщи обаче е, че вече е решила по какъв начин ще роди второто си бебе. Райкова беше максимално откровена, че ще даде живот чрез секцио, но не по медицински причини, а защото изпитва страх от естественото раждане и получи комплименти от последователите си за искреността. Блондинката издаде и тайната си за бързото отслабване, което планира, малко след като бебе номер две ще се появи на бял свят. До момента Райкова е качила 8-10 кг, но това никак не я притеснява, защото е готова за действие, веднага щом роди.

Всъщност, правилата които следва Златка, са съвсем обичайни за всеки, който иска да се раздели с няколко килограма, а именно - спорт, ограничаване на хляба и захарта и вечеря не по-късно от 18 ч. И до момента тя спазва тези условия, но вероятно след като роди, ще наблегне повече на спорта. А по въпроса кой ще ѝ помага в отглеждането на бебето - тя сподели, че този път ще разчита най-много на бащата на детето, коментира woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пиночет

    12 0 Отговор
    Това е от изключителна важност за държавата ни!
  • 2 Тайната рецепта

    9 0 Отговор
    Пълноценен кекс от различни готвачи.
  • 3 надарена кака

    7 0 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки! Асере хе.
  • 4 Соваж бейби

    7 0 Отговор
    Щом е със секцио бързо се втали,от опит въпреки че при мен се наложи не по желание и всяка зима упойката където бита винаги боли но щом е избрала така .Два месеца ще е надута като балон от епидуралната да пие много вода литър и половина и да върви разходка с бебето.По добрият избор от фитнес или упражнения да не си възпали и отвори операцията.Бог с нея на родилка винаги се пожелава късмет с единият крак си в гроба ,живи и здрави и бебето !
  • 5 опита

    4 0 Отговор
    А аз мислех , че със с+кс ще ги сваля
  • 6 Да питам...

    2 0 Отговор
    Защо и правите раклама? Плаща ли се за това?

    Този коментар изразява личното мнение на автора.То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ(Баклава и Халва).

    Коментиран от #7

  • 7 Соваж бейби

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Да питам...":

    Ами за протокола ,безплатно поне от моя страна никой не ми плаща а и веднъж да кажа и аз нещо хубаво за Златка!Такава ,онакава момичето си е направило труд с второ дете бременност!Има жени които от егоизъм,или само тялом е на земята яде,пие ,харчи и дава материал в тоалетната отпадъци с жалко съществуване.Не си прави труд и едно дете да роди и изгледа дете или някой кифли в днешно време със сурогатна майка не че не могат ами да не си развалят фигурата и заради нощният живот ....Статията е положителна ШСС/шампанско,стриди и скариди /да не прекаляваш със сладичкото диабет ,затлъстяване и зъболекар наоколо

    Коментиран от #8

  • 8 Не се

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Соваж бейби":

    Хабете да давате бисери на прасетата !
  • 9 Ралица

    2 0 Отговор
    Между другото,този крем е много ефективен
  • 10 ганю

    2 0 Отговор
    от един скоростен лост на друг
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.