Last news in Fakti

1 Март, 2023 12:17 1 580 7

Голямото завръщане: Арнолд Шварценегер с роля в шпионски сериал

  • арнолд шварценегер-
  • сериал-
  • netflix-
  • екшън-
  • завръщане

Проектът от 8 епизода ще отбележи важен етап за актьора, тъй като ще бъде първата му главна роля в продукция на малкия екран

Голямото завръщане: Арнолд Шварценегер с роля в шпионски сериал - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Арнолд Шварценегер се завръща в екшън попрището за пръв път от години с главна роля в сериала FUBAR на Netflix. Кратък, по-малко от 30-секунден трейлър, показва легендарния актьор от "Терминатор" зад шофьорската седалка на спортен автомобил, както и как се движи по улиците с мотоциклет. Екшънът се развива веднага с много огън и оръжия. Забелязваме също Шварценегер на кей, заобиколен от красиви яхти, като актьорът пуши пура.

В шпионската комедия, в центъра на която са семейните тайни, Шварценегер в ролята на Люк, топ разузнавач, който цял живот е крил работната си самоличност от дъщеря си Ема (Моника Барбаро). Това, което Люк не знае, е, че Ема също е прочут агент на ЦРУ, и когато дуото се свързва с обща мисия, те откриват, че в гардероба им има нещо повече от един голям скелет.

Заедно с Арнолд Шварценегер, Моника Барбаро и Форчън Феймстър, във FUBAR участват още Джей Барушел, Анди Бъкли, Барбара Ив Харис (Бягство от затвора) и др., пише БГНЕС. Проектът от 8 епизода ще отбележи важен етап за актьора от "Близнаци", тъй като ще бъде първата му главна роля в продукция на малкия екран.

Сериалът може да се похвали не само с големи звезди като Арнолд Шварценегер и Моника Барбаро от "Топ Гън: Маверик", но и FUBAR обещава да внесе горещина с имената, които стоят зад него. Създателят Ник Сантора вече е работил като сценарист на големи заглавия, сред които "Семейство Сопрано", "Закон и ред", "Беглецът", а съвсем наскоро и на хитовия сериал "Ричър" на Prime Video, както и на наскоро излезлия семеен филм на Netflix "Dog Gone".

Що се отнася до добрия стар Арни, от известно време феновете не са го виждали на екраните, като последната му голяма поява беше в "Терминатор" през 2019 г.

Можем да очакваме сериалът да стартира по Netflix на 25 май 2023 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Загрижен

    5 0 Отговор
    Много смел тоя бат Арни... Последните две години здраво бе изтрещял покрай ковид манипулациите.
    Дано да е с шеста бустерна игла, че да не го мисля... :)
  • 2 Гост

    5 3 Отговор
    За кога вече е забравен . Има нови артисти по интересни от него , и с по хубави и стойностни филми.

    Коментиран от #4

  • 3 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    5 3 Отговор
    Тоя ще играе докато не пукне по време на снимки на поредната тъпотия .
  • 4 Ха-ха

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Кои са тия по-интересни? Тия дето искат да имат неговата физика, и същите дето фърчат като ултразвукови ракти на МАХ 15 през цялото време на филмите ли? Тия ги не гледаме! Те са за хвърчащите пубери.

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 5 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ха-ха":

    Не говоря за екшъните такива вече не гледам или глупостите на Марвел. Говоря за сериозни филми .
  • 6 Гост666

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ха-ха":

    Не гледаш ли драми , биографични или криминални , мистерия или не по сериозно от екшъни с арни и Майкъл Сталоне , Марк Синклер и Скалта.
  • 7 ☠️☠️☠️☠️☠️☠️

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ха-ха":

    Коя негова физик напомпани мускули , я го виж сега как изглежда не личи дае бил културист някога . Само в екшъни играе няколмчко по леки филмчета , който да е и бе се помнят . Като кажеш арни и веднага терминатор . Да припомним Херкулес в Ню Йорк за който е казал ,че е боклук. Командо ,Хищник, Бягащия Мъж нищо общо с книгата както и Зов завръщане далеч от разказа . В сериозен филм не съм го виждал .И не всички си падат по филми със стрелби коли и ли нещо подобно , колкото да ти мине времето.