3 Март, 2023 15:08 2 756 6

Диляна Попова стана муза на Pavell & Venci Venc' (ВИДЕО)

  • павел и венци-
  • pavell & venci venc'-
  • диляна попова-
  • видео-
  • клип-
  • нова песен

Pavell & Venci Venc празнуват дългогодишната си любов към музиката и публиката с премиера на нов емоционален проект, озаглавен „Призрак“

Те са музикални братя вече 10 години. Песните им се превърнаха в саундтрак на цяло едно поколение, римите им станаха любими на общност, която нарече себе си Setaabrat, а момичета и момчета от квартала започнаха да си говорят с части от текстовете им.

Pavell & Venci Venc празнуват дългогодишната си любов към музиката и публиката с премиера на нов емоционален проект, озаглавен „Призрак“, и с голям концерт на 31 март, където за първи път ще се появят с live банда.

„Призрак“ прилича на любовна изповед, но както Павката и Венц признават, е всъщност много личен поетичен разговор с Музиката и Музата.

Песента излиза със стилно и минималистично видео, режисирано от самия Pavell, в което участие взима неотразимата Диляна Попова. За нея момчетата казват, че е била единствената опция да влезе в ролята на Музата и че ако не се беше съгласила, „Призрак“ нямаше да има клип. Гледайте ТУК.

Официалната премиера на „Призрак“ беше днес, на 3 март в 10:00 ч. в българския ТВ и радио ефир, всички дигитални платформи и в YouTube канала на Pavell & Venci Venc'.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Советская Газета

    1 3 Отговор
    На 5 септември 1944 г. във връзка с това, че по време на Втората световна война България е съюзник на фашистка Германия, правителството на СССР с нота уведомява българското правителство за прекъсване на дипломатическите отношения и обявяване на война.

    Дипломатическите отношения са възстановени след размяната на писма между заместник председателя на Съюзната контролна комисия в България и председателя на Министерския съвет на България от 14 и 16 август 1945 г.
  • 2 Анонимен

    6 5 Отговор
    Как не ви е срам да ни занимавате с хези грозни, ненужни педрунгели на 3 март?!

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 С кво да те занимават бе травесрунгел

    7 11 Отговор
    С другарката Мутрафонова и другарката Нинова ли да те занимават? Щото всички влечуги излазиха от дупките си и се окичиха с националния ни празник, и то такива гадове дето трябва да са в затвора или изгонени при господарите си в кремъл.
    Пускаш новините - румен рашистки, костя путкейкин, волгин, мутрофонова, все видни предатели, до един за затвора.
  • 5 анонимен

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    Прав си, напълно прав си, като оставям настрана начина, по който си ги нарекъл. Нали знаеш кое се продава. За да ги няма определени личности и предавания, трябва само едно: мижав интерес. А той хич не е мижав.
  • 6 Диляна

    1 0 Отговор
    си е обикновен отпадък.