Last news in Fakti

6 Март, 2023 13:15 2 335 12

Дженифър Анистън разкри тайната на красотата си

  • дженифър анистън-
  • тайна за красота-
  • сън-
  • здравословен начин на живот

Ето какво помага на актрисата да остане красива и да поддържа здравето си на 54 години

 Дженифър Анистън разкри тайната на красотата си   - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

В интервю за списание „InStyle” Дженифър Анистън разказва какво ѝ помага да остане красива и да поддържа здравето си на 54 години.

Според актрисата в това отношение много ѝ е помогнало да преосмисли значението на добрия и дълъг нощен сън. "Сънят е невероятен и красив. Когато бях млада, го подценявах ужасно много. Когато си млад, сънят не изглежда важен. Мислиш си, че ще спиш три или пет часа и с това ще изкараш деня прекрасно. А после изведнъж спираш да се чувстваш страхотно и заради това не можеш да си вършиш работата както трябва", признава актрисата.

Тя отбеляза, че добрият сън не само ви кара да се чувствате отпочинали и се отразява на работоспособността ви, но и оказва пряко влияние върху здравето ви, особено ако сте по-възрастен човек: "Цялото ви тяло извършва тежка работа през деня. Липсата на сън неминуемо води до различни здравословни проблеми. Това е дефицит, който не може да бъде компенсиран."

Анистън прави всичко възможно, за да си осигури стабилен нощен сън. Но когато все пак не може да се наспи добре, тя се опитва да компенсира по някакъв начин - например не се занимава толкова усилено с тренировки, защото те са изпълнени с травми.

В допълнение към съня, ежедневието на Анистън включва спорт, прием на много вода, медитация и солни вани. В Холивуд актрисата е смятана за експерт в областта на здравословния начин на живот, много колеги дори се обръщат към нея за съвет - например Рийз Уидърспун.

"Рийз обича да идва при мен и да ме пита: "Е, какво ново? Какво можеш да ми предложиш?" И аз обикновено споделям с нея няколко от моите тайни за разкрасяване".

Анистън призна, че е започнала да води здравословен начин на живот преди всичко заради родителите си, които са имали много вредни навици: "Бог да благослови родителите ми, които вече не са сред нас, но те не са образец за здравословен начин на живот. Удивлява ме фактът, че баща ми доживя до 89-годишна възраст. Причината за това вероятно е в здравите му гръцки корени".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пучо Капучо

    16 6 Отговор
    То хубу, ама поне да беше красива. И тогава да ни разкрива тайната свързана с красотата и, дет я няма. Мойта е шест пъти и половина по-убава от таз, а е обикновена полуумна селянка, бррр...

    Коментиран от #5

  • 2 Дрън дрън та пляс

    12 3 Отговор
    Тайната на кое?
  • 3 Офанзивен дефанзиф

    11 1 Отговор
    Добре де - че е добър и дълъг нощният й сън, го разбрахме. Ама колко точно е дълъг?! Да бяхте казали поне... 8, 9, 12 часа? Дайте и ние малко да станем красиви! Ако може, де... Може да е някаква голяма тайна, кой знае!
  • 4 Красива?

    15 2 Отговор
    На кой му харесва? На мен не.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Абвгд

    14 1 Отговор
    Много, много далече е от красотата! А на тази снимка е просто мъжеподобна в лицето!
  • 7 7+7

    13 1 Отговор
    Тази жена винаги е била грозна и с възрастта положението се влошава!
  • 8 пфууууу

    7 2 Отговор
    Красива?! Близко разположени очи, нос картоф, тясно като на мъж лице...за какво говорим?!

    Коментиран от #11

  • 9 Мамул

    7 1 Отговор
    Е каква тайна? Да не я видиш гола отблизо. На кадър всички са "топ" , но като ги изловят папараци и не можеш да повярваш това ли е намазаната звИздЪ.
  • 10 Зз-злоба, завист

    6 7 Отговор
    Е, няма начин бг завистта да не се изходи по въпроса.Джени е много сладка и чаровна и както виждате и след 50 тата си годишнина е такава!Разбира се, не си е направила джуките като бг "красавиците", но освен това е талантлива и умна!А вие мачкайте изкуствени тити и гледайте ергенчето, та дано си намерите "мома" по вашия вкус!😂😂😂
  • 11 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "пфууууу":

    Ти пък си чудо на красотата, като гренядала мекица .
  • 12 Анонимен

    4 1 Отговор
    Може и да има фигура, но с тази масивна брадичка изобщо не е женствена