Last news in Fakti

6 Март, 2023 16:19 1 027 6

Джони Деп пазарува антики за дома си в Лондон (ВИДЕО)

  • джони деп-
  • антики-
  • дом-
  • лондон-
  • антиквариат

Холивудският актьор пристигна в антикварния център „Хемсуел“ с хеликоптер и беше отведен на частна обиколка

Джони Деп пазарува антики за дома си в Лондон (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Джони Деп купи три китари, ваза с череп и статив, за да обзаведе новия си дом в Лондон, по време на изненадващо посещение в антикварен център в Линкълншър, Великобритания, предаде ДПА, цитирана от БТА.

59-годишният холивудски актьор, известен с ролите си в „Карибски пирати“ и „Фантастични животни“, пристигна в антикварния център „Хемсуел“ с хеликоптер и беше отведен на частна обиколка. 58-годишният собственик Робърт Милър сподели, че е дочул Деп да говори за покойния музикант Джеф Бек, докато тествал различни китари по време на посещението си. Бек, който почина на 78-годишна възраст през януари, издаде миналата година албум с Деп, озаглавен „18“, като двамата изнесоха заедно редица концерти.

„Той си купи много странни предмети - стол за бюро, три китари, комплекти за рисуване, стативи, няколко картини, плакати, просто цял набор от неща за декорация за имението си“, каза Милър. „Избрал е ваза с череп на нея, няколко китари – очевидно са били най-добри приятели с Джеф Бек, той седна и изсвири няколко парчета на една от китарите, мисля, че наистина само заради добрите стари времена, а след това реши да купи три от инструментите“, разказа собственикът.

Той разкри, че са му казали предварително, че специален гост ще пристигне в 16,30 ч. в петък, но е трябвало да скрие самоличността му, защото Деп „просто искал да се отпусне и да се разходи, без да бъде притесняван от широката публика“. Собственикът допълни: „Подготвихме му освежителни напитки и той можеше да се разхожда необезпокояван наоколо. Беше страхотно, защото беше един нормален човек, много спокоен и успя да прекара времето си в разглеждане на нещата и свирене на китарите, на които искаше да свири. Чувстваше се като у дома си“.

Веригата антикварни центрове „Хемсуел“ са най-големите магазини от този род в Европа и работят с киностудиата „Пайнууд“, в които са заснети много известни филми, включително франчайзите за Супермен, Хари Потър и Джеймс Бонд. Г-н Милър сподели, че Деп е бил доведен от човек от студиата „Пайнууд“, за да обзаведе къщата, която е купил в Лондон, и е бил „поразен“ от частната обиколка. Той повдигна още завесата: „Джони ми разказа, че прекарва много време в хотели и на места, където не може да излезе, защото просто е напълно обсаден от широката публика. Беше претоварен, каза, че е можел да остане тук цяла нощ, но е трябвало да се върне заради часовете на полетите до Лондон. Той определено ще се върне“.

След като запазил посещението в тайна, Милър разкри, че персоналът е бил „доста изненадан, когато Джони Деп влязъл през входната врата“. След това той добави: „Актьорът се разбираше със служителите много добре, попитахме го дали ще си направи групова снимка с персонала и той се съгласи“. „Беше много общителен човек, доста тихо говореше, но беше страшно общителен, много приятелски настроен и бъбрив. Не беше това, което очаквах. Чувстваше се наистина комфортно в средата, в която се намираше, разглеждайки предмети отпреди неговата епоха, и мисля, че това наистина му хареса“, обобщи Милър.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    Нормално Хоби Му е
  • 2 Братчеда пират

    1 1 Отговор
    Амиии...знам го братчеда Джони Геп....Гепил е антиките....
    Мъка ми е за оная...Амбър...Готина мацка е...Ща я скърша...
    И на авторката няма да простя....:)))
  • 3 Соваж бейби

    0 1 Отговор
    То от такива антики много колекционери страдат с разни обладани неща .В Лондон също има много фантоми дано е проучил историята на къщата и защо се продава ?Възможно е скоро и той да се покаже в епизодите на Зак Беганс за паранормални явления.
  • 4 Бат Ваню

    1 0 Отговор
    На мен така ми затварят Кауфланд ;)
  • 5 Жони от Депо Надежда

    1 1 Отговор
    Пропаднал наркоман от сиганнски произход. Нищо лично.
  • 6 танкист

    1 0 Отговор
    Айде малко повечко колтура,де! Карибският пират сам решава какво да си купи. Харесал-купил. Точка по въпроса.