13 Март, 2023 12:57 2 100 4

Арнолд Шварценегер влиза в "Аватар 4"

  • арнолд шварценегер-
  • актьор-
  • аватар-
  • джеймс камерън-
  • продължение

Екшън звездата отново ще се снима във филм на Джеймс Камерън

Арнолд Шварценегер влиза в "Аватар 4" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Той е бил Терминатор, бил е губернатор, а сега се готви да бъде и На'ви. Източници на „Giant Freakin Robot“ предадоха, че Арнолд Шварценегер е подписал договор с актьорския състав на "Аватар 4" като един от На‘ви. Филмът ще отбележи първия път, когато Шварценегер се появява в игрален филм, режисиран от Джеймс Камерън, след "Истински лъжи" от 1994 г., пише БГНЕС.

Когато "Аватар 4" излезе по кината през 2026 г., Шварценегер ще бъде на 79 години и - макар че без съмнение ще бъде един от последните 79-годишни, с които искате да се забърквате - физически просто няма да е същият човек, когото продуцентите наемаха да си сваля ризата за екшъни. Разбира се, с дигиталната магия, която Джеймс Камерън прави във филмите за Аватар, видът му ще бъде напълно различен от това, което сме свикнали да виждаме до този момент от австрийската звезда.

И Шварценегер, и Джеймс Камерън са неразделна част от първоначалната стремителна кариера на другия. Като съсценарист и режисьор на променящия играта и наистина култов "Терминатор", Камерън дава на Шварценегер ролята, която прави кариерата му, режисира последвалия през 1991 г. "Терминатор: Денят на страшния съд" и продължава да участва като продуцент във всички останали филми на актьора, включително и в последния - "Терминатор: Мрачна съдба“ от 2019 г.

През май Шварценегер ще се присъедини и към Моника Барбаро в шпионския сериал FUBAR по Netflix. След това идва и отдавна подготвяния филм "Тризнаци", продължение на класиката "Близнаци" от 1988 г., за който се съобщава, че ще добави Трейси Морган към набора от братя и сестри. Първоначално Еди Мърфи щеше да участва в главната роля, но през септември 2021 г. Deadline съобщи, че Морган го е заменил в ролята.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Механик

    12 1 Отговор
    Изперкали дедичета. Вместо да останат в спомените ни такива, каквито бяха, сега искат да ги запомним като Байдън - сбръчкани дементирали старчоци.
    Ама то е така, когато си алчен.
  • 3 Момчето

    4 1 Отговор
    Де се вреш на старини, бе деде? Стой си у дома, не ни требеш
  • 4 Шварцнегер? Не, мерси

    5 0 Отговор
    Единствено Клинт Истууд макар и над 90 години, снима, режисира и участва в своите филми. Филми със сюжет и смисъл, един велик творец е той. Да е жив и здрав.