Last news in Fakti

15 Март, 2023 11:15 7 342 5

Кралица Рания сподели кадри от сватбата на дъщеря си (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • кралица рания-
  • йордания-
  • дъщеря-
  • принцеса иман-
  • сватба

Принцеса Иман се омъжи за финансиста от Ню Йорк Джамил Александър Термиотис

Кралица Рания от Йордания е една горда майка, отбелязва "People".

52-годишната Рания сподели трогателно видео от грандиозната сватба на най-голямата си дъщеря принцеса Иман с финансиста от Ню Йорк Джамил Александър Термиотис в Instagram в понеделник, след пищното тържество в неделя.

"Скъпа моя Иман, не е довиждане, когато винаги си в мислите и сърцето ми. Бог да те благослови", написа кралица Рания.

Сватбеното видео, базирано на балада от Близкия изток, включваше трогателни моменти от сватбата между 26-годишнана Иман и две години по-големия Джамил - включително кадри на кралица Рания как бърше сълзите си по време на церемонията и как Иман върви, съпроводена от по-големия си брат, престолонаследника Хюсеин, по пътеката към олтара.

"Благодарен съм за всички ценни спомени, които с теб имаме и се радвам да ви видя с Джамил да празнувате сватбата си днес", написа Хюсеин в Instagram в неделя заедно със снимки от церемонията.

На фона на цъфтящи дървета с бели цветове, церемонията на открито беше в много елегантна и задушевна атмосфера.

За специалния си ден булката, чийто баща е крал Абдула II на Йордания, бе избрала бяла сватбена рокля на "Dior" по поръчка с дълги ръкави с дантелени маншети и подходящо дантелено деколте.

"Първият път, когато поех момиченцето си в обятията си, знаех, че животът ми никога няма да бъде същият. След седмица тя ще бъде булка. Скъпоценна моя Иман, толкова съм щастлива за теб и толкова се гордея с всичко, което си", каза малко преди важния ден кралица Рания.

Принцеса Иман, която е завършила училището по дизайн в Ню Йорк, често придружава майка си на събития по света.

Младоженецът Термиотис е роден в Каракас, Венецуела в семейството на Александър и Мария Термиотис и е от гръцки произход. Той е второто от три деца в семейството и работи в сферата на финансите.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джу

    11 1 Отговор
    Красота, грация, финес...
    От сърце пожелавам на младоженците цялото щастие на света!!!
  • 2 Мъдурко

    4 1 Отговор
    Е точно сега го преместих!
  • 3 Гост

    6 0 Отговор
    На всеки пожелавам такава тъща
  • 4 цербер

    0 0 Отговор
    булката, чийто баща е кралят на Йордания- Абдула II
  • 5 джедай

    2 0 Отговор
    Кралица Рания е много красива дама!